Γρηγοριάδης: «Έπρεπε να είμαι στο… Μπερναμπέου»!

Για την πρόταση που του είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ, που κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «8» του Champions League, μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Γρηγοριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο αυριανό (28/03) εντός

έδρας παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Νίκης Βόλου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου υπογράμμισε τα προβλήματα που αντιμετώπισαν για ακόμη μία εβδομάδα αυτός και οι παίκτες του, την πρόταση που του έχει γίνει για να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, αλλά και την αποχή που θα κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί στον αυριανό (28/03) αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Γρηγοριάδης, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα magnesianews:

Για το ματς με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών: «Περάσαμε άλλη μια δύσκολη εβδομάδα, πέρα απ’ αυτή πριν το παιχνίδι με τον Βατανιακό. Η ομάδα προπονήθηκε κανονικά και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ευελπιστούμε, παρόλα τα προβλήματα που έχουμε, να πάνε όλα καλά. Για το συγκεκριμένο ματς έχουμε την απουσία του Δεληζήση (σ.σ.: συμπλήρωσε κάρτες) και του Κυπτίου (σ.σ.: μπήκε σε πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την εγχείριση στην κήλη)».

Για την ψυχολογική κατάσταση των παικτών: «Θα επαναλάβω ότι οποιαδήποτε δημόσια έκφραση που κινείται γύρω από την ομάδα να ξέρετε ότι έχει μια διχαστική τάση. Αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τους παίκτες. Στο ποδόσφαιρο πέρα από τακτικές κι αυτό που βλέπει ο φίλαθλος κόσμος μετράει πάρα πολύ η ψυχολογία αυτών των παιδιών. Και, αν μη τι άλλο, δε φταίμε σε τίποτα, γιατί είμαστε και μόνοι μας.
Σίγουρα έχουμε μιλήσει πάρα πολύ με τα παιδιά, γιατί αυτοί είναι ο πυρήνας της ομάδας. Είναι μικρή σε ηλικία και έχουν στόχο τη διάκριση, που περνάει μέσα από τη Νίκη Βόλου. Γι’ αυτό θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν το παιχνίδι, για να στείλουν ένα μήνυμα στον κόσμο ότι με όλα αυτά που γίνονται πρέπει να σταθούν κι αυτοί κοντά στην ομάδα».

Για την αποχή των οργανωμένων από τον αυριανό αγώνα: «Είναι πάρα πολύ άσχημο, γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δε γίνεται και ειδικά όταν αυτά τα παιδιά έχουν συνηθίσει τον κόσμο να τον έχουν δίπλα τους. Είναι μια απόφαση των οργανωμένων. Δεν ξέρω τι να σας πω. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο έναν άνθρωπο στα αποδυτήρια, τον κ. Ιωαννίδη, και όλοι πρέπει να τον βοηθήσουμε.
Αν μη τι άλλο, ο φίλαθλος κόσμος ανιδιοτελώς πρέπει να δείξει ότι αγαπάει την ομάδα ανεξαρτήτως προσώπου και κόστους. Είτε είναι ο κ. Ιωαννίδης είτε οποιοσδήποτε άλλος, η ομάδα έχει ανάγκη και στην ανάγκη πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Στο τέλος της περιόδου ας κάνει τον απολογισμό ο κόσμος και οι οργανωμένοι γι’ αυτόν που στηρίζει αυτήν την προσπάθεια».

Για τη στάση του κόσμου και το ότι κάποιοι στρέφονται εναντίον των παικτών, όπως στο τέλος του ματς με τον Βατανιακό, παρά τα δεδομένα προβλήματα που αυτοί αντιμετωπίζουν:
«Είπα και προηγουμένως ότι πάνω απ’ όλα μετράει η ψυχολογία. Ένας ποδοσ

Keywords
Τυχαία Θέματα