«Γλύκανε» τις Πρωταθλήτριες ο Πρόεδρος

Μια έκπληξη με μπόλικη... ζάχαρη επεφύλασσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού που το βράδυ της Τρίτης (29/11) δείπνησε «οικογενειακά» σε εστιατόριο της Ν. Σμύρνης.

Το κλίμα στο «πράσινο» τμήμα είναι πολύ καλό, μετά και από τη νίκη επί του Ολυμπιακού

αλλά πέραν τούτου η διοίκηση στέκεται όσο μπορεί δίπλα στην προσπάθεια των βολεϊμπολιστριών, αφού άπαντες αναγνωρίζουν τις υποχωρήσεις αλλά και τις φετινές φιλοδοξίες τους, παρότι συγκριτικά με τις άλλες χρονιές δεν είναι το φαβορί.

Το τραπέζι στην ομάδα την Τρίτη το βράδυ το παρέθεσε ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές αλλά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη πέρασε να δώσει και αυτός τα εύσημα στις αθλήτριες αφού στον Ρέντη, όπου παρέστη την περασμένη Παρασκευή δεν είχε πολύ χρόνο για να συνομιλήσει με όλες.

Τα… έχασαν με τα μιλφέιγ

Όταν ολοκληρώθηκε το τραπέζι, οι πράσινες βγήκανε από το εστιατόρια και με μεγάλη έκπληξη είδαν το… γλύκισμα της βραδιάς. Η κάθε μια πήρε από ένα μεγάλο κουτί γνωστού ζαχαροπλαστείου που περιείχε μιλφέιγ. Όλες ευχαρίστησαν τον πρόεδρο για την κίνησή του αυτή, που αν και με πολλές θερμίδες γλύκανε ακόμα περισσότερο στις σχέσεις τους.

Παρούσα και η Ιχτιάρη

Στο γεύμα παραβρέθηκε και η Ελένη Ιχτιάρη, που αναρρώνει από την εγχείρηση. Η διοίκηση βρίσκεται συνεχώς κοντά στην αθλήτρια μετά τον τραυματισμό της παρόλο που η χρονιά έχει χαθεί για την κεντρικό ενώ ο Μακρόπουλος εξάρει στις συζητήσεις του το ήθος και την ευγένια της Ελληνίδας μπλοκέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα