«Γκρέμισε» τον Πανηλειακό από την κορυφή ο ΠΑΟ Ρουφ

20:32 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το πολυπόθητο τρίποντο πέτυχε ο ΠΑΟ Ρουφ κόντρα στον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Πανηλειακό στον Ταύρο, του οποίου επικράτησε 3-0, αλλά δεν του έφτασε για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Η αθηναϊκή ομάδα πήγε στην… πηγή και τελικά… ήπιε νερό από τον Πανηλειακό, τον οποίο νίκησε με 3-0 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση!

Ο ΠΑΟ Ρουφ, ο οποίος είχε δύο σερί ήττες και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τέσσερις μήνες (!), όταν στις 11 Δεκεμβρίου του 2011 είχε επικρατήσει του ΑΟΧ

με το ίδιο σκορ (3-0), κατέκτησε το τρίποντο με γκολ του Κοκολάκη στο 14’ και δύο προσωπικά τέρματα του Μανιά στο 46’ και στο 51’.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι μπορεί να πήραν βαθμολογική «ανάσα», πλησιάζοντας στους δύο πόντους τις θέσεις (7η-8η) που οδηγούν στη σωτηρία, αλλά παρέμειναν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους.

Παράλληλα, «γκρέμισαν» τον Πανηλειακό από την πρώτη θέση, ο οποίος «πλήρωσε» τις πολλές απουσίες βασικών παικτών του, ενώ φαίνεται ότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αφού στα τελευταία τρία ματς μετρά δύο ήττες με Ηλυσιακό, ΠΑΟ Ρουφ και μία εντός έδρας ισοπαλία με την Προοδευτική.

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, που διεξήχθη στο πρώτο ημίχρονο, με φάσεις εκατέρωθεν, ο ΠΑΟ Ρουφ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 14’ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκολάκη.

Στο 33’ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μία ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Μανιάς έπιασε το δεξί σουτ, όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος.

Δύο λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Πανηλειακού να γίνει απειλητικός, όταν ο Χιντζίδης σέντραρε στον Μακρίδη και ο τελευταίος με αριστερό βολέ έστειλε την μπάλα άουτ.

Ό, τι δεν κατάφερε να κάνει ο Μανιάς στο 33’, το κατάφερε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους στο 46’. Ο Ζαχαράτος έκανε την κάθετη μπαλιά στον Μανιά, ο οποίος ξέφυγε από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, έγινε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες και με τον ΠΑΟ Ρουφ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι το «αφεντικό» στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, η αθηναϊκή ομάδα κατάφερε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μανιά στο 51’. Ο επιθετικός των γηπεδούχων «κέρδισε» την μπάλα από τους αμυντικούς του Πανηλειακού και από το ημικύκλιο της περιοχής με δεξί βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΟ Ρουφ (Μίλτος Γκόφας): Βουτσινάς, Λημνιός, Πεταυράκης, Ζαχαράτος, Σπυριδάκης, Μαρτίνος, Καπουράνης (78’ Κολιός), Ζουλιάν (63’ Κουμπούλης), Σκόνδρας, Μανιάς (83’ Παπαναστασίου), Κοκολάκης.

Πανηλειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης, Βατσής (46’ Βαλαώρας), Θωνιάτης, Κολόκας, Μακρίδης, Ταφαρλής, Χιντζίδης (46’ Γιάννης Σωτηρόπουλος), Μπράβος (65’ Σάκης Σωτηρόπουλος), Νικολόπουλος, Πλαστουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα