Μπλόκο τίτλου στη Σίτι, 1-0 από Άρσεναλ

20:01 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, μετά την ήττα της με 1-0 από την Άρσεναλ.

Αυτό που διδάσκει το ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι τα χρήματα δεν φέρνουν και τις επιτυχίες. Κάτι που αποδεικνύεται με τον πλέον πειστικό τρόπο στην περίπτωση της Μάντσεστερ Σίτι.

Για να επικρατήσει της Γιουνάιτεντ, χρειάζεται κάτι πολύ πιο σημαντικό. Το πνεύμα νικητή και πρωταθλητή. Με τους «πολίτες» να βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, προς το τέλος αυτού, δείχνουν ότι δεν

μπορούν να αντέξουν τον ανταγωνισμό και στο «Έμιρεϊτς» οι ελπίδες τους για τον τίτλο, εξανεμίστηκαν.

Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν 1-0 της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι και την άφησαν οκτώ ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος, την ώρα που η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

«Χρυσός» σκόρερ για τους Λονδρέζους, ήταν ο Αρτέτα ο οποίος στο 88’ με πολύ ωραίο σουτ έκανε το τελικό 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μάριο Μπαλοτέλι, αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στον Σανιά και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Γκιμπς (56’ Αντρέ Σάντος), Ροσίτσκι, Αρτέτα, Γουόλκοτ (85’), Σονγκ, Μπεναγιούν (78’ Ράμσεϊ), Φαν Πέρσι.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κλισί, Μίλνερ, Μπάρι, Νασρί (79’ Κολάροφ), Τουρέ (17’ Πιζάρο), Αγκουέρο (83' Τέβεζ), Μπαλοτέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα