Γκουαρντιόλα: «Δεν θα επηρεαστεί ο Μέσι»

Την πεποίθησή του πως το χαμένο πέναλτι του Μέσι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στη Σεβίλλη για την τελευταία αγωνιστική της «Primera» δεν θα επηρεάσει την ψυχολογία του, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος δεν παρέλειψε να υψώσει ασπίδα προστασίας και στον Βίγια για την περίοδο… ξηρασίας που διανύει.

Οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν το βράδυ της Τρίτης (25/10) τη νεοφώτιστη Γρανάδα στο «Cármenes» και οι φίλοι της ανησυχούν τόσο για την αγωνιστική κάμψη που περνάει η ομάδα, όσο και για τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος πέταξε

στα σκουπίδια την ευκαιρία να χαρίσει στην ομάδα του (η οποία πλέον… κυνηγά τη Ρεάλ στη βαθμολογία) ένα πολύτιμο τρίποντο. Όχι όμως και ο Γκουαρντιόλα…

«Το χαμένο πέναλτι με τη Σεβίλλη στο 95' δεν θα τον επηρεάσει. Ο Μέσι ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού», υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, αιτιολογώντας πως: «δεν υπάρχει χρόνος ώστε να κάτσει να σκεφτεί τη φάση», για να συμπληρώσει: «Ο Μέσι θα παίξει από την αρχή με τη Γρανάδα και θα προσπαθήσει να επανακάμψει. Άλλωστε ο κόσμος τον χειροκρότησε μετά τον αγώνα του Σαββάτου».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο Βίγια έχει χάσει τον δρόμο προς τα δίχτυα τις τελευταίες αγωνιστικές, ο Γκουαρντιόλα υπογράμμισε: «Θα ήθελα να είχα και άλλους παίκτες σαν τον Βίγια», ενώ καταλήγοντας δεν δίστασε να δώσει συγχαρητήρια στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Λεβάντε: «Βρίσκεται άξια στην πρώτη θέση. Θα πρέπει να προσεχτεί πολύ επειδή έχει μία πολύ έμπειρη αμυντική γραμμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα