Γκολ #60 για Stamkos στο Ουίνιπεγκ

05:54 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ επικράτησαν των Ουίνιπεγκ Τζετς με 4-3 στην παράταση στο τελευταίο φετινό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Το ματς δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά ο Steven Stamkos πέτυχε το 60ό του φετινό γκολ και ο Teddy Purcell σημείωσε χατ τρικ για τους «μπολτς». Μάλιστα στην περίπτωση του πρώτου σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, εξήντα γκολ σημείωσε τελευταία φορά σε μία σεζόν μονάχα ο Alex Ovechkin τα τελευταία...

16 χρόνια.

Μάλιστα οι οπαδοί των Τζετς ξεπέρασαν την... πίκρα και αποθέωσαν τον Καναδό επιθετικό για το ορόσημό του. Από την πλευρά του, ο Purcell ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 1:08 του έξτρα πεντάλεπτου.

Ο Nik Antropov είχε μειώσει νωρίτερα σε 2-1, ενώ ο Jim Slater υποχρέωσε την παράταση με δύο γκολ στο τρίτο 20λεπτο. Το τελευταίο σημειώθηκε μόλις 53 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Επικράτησε ευχάριστο κλίμα μετά τον αγώνα, αν και αμφότερες οι ομάδες έχουν αποκλειστεί από τα play off. Άλλωστε οι Τζετς επέστρεψαν φέτος στο Ουίνιπεγκ και οι οπαδοί τους δεν θα μπορούσαν να τους προσάψουν κάτι, καθώς «χόρτασαν» αγώνες χόκεϊ επί πάγου επιπέδου NHL.

Έτσι οι εκπρόσωποι του Ουίνιπεγκ ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στους 84 βαθμούς. Ακριβώς την ίδια συγκομιδή έχουν οι «κεραυνοί», αλλά πλεονεκτούν στην ισοβαθμία και κατέλαβαν τη δέκατη θέση της ανατολικής περιφέρειας της λίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα