Έβδομοι και ίσως... τρίτοι οι Κάπιτολς

04:55 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το εκτός έδρας 4-1 των Ουάσινγκτον Κάπιτολς επί των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς τους έφερε στην έβδομη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Μάλιστα οι «πρωτευουσιάνοι» ενδέχεται να τερματίσουν τρίτοι, αν ηττηθούν εντός έδρας και στο 60λεπτο οι Φλόριντα Πάνθερς από τους Καρολάινα Χαρικείνς. Στην περίπτωση που καταλήξουν έβδομοι οι «καπς», τότε θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Μπόστον Μπρούινς στον πρώτο γύρο των play-off, ενώ οι ¨Οτουα Σένατορς,

που θα είναι όγδοοι, θα κοντραριστούν με τους Ρέιντζερς.

Οι Alex Ovechkin και Mathieu Perreault διαμόρφωσαν το 2-0 εντός των πρώτων 2:18 της αναμέτρησης, ενώ οι John Carlson και Nicklas Backstrom εκτόξευσαν το σκορ στο 4-0. Παράλληλα, ο Braden Holtby έκανε 35 αποκρούσεις, αν και νικήθηκε από τον Brian Boyle.

Για την ώρα, οι Κάπιτολς... περιμένουν, αλλά το ίδιο συμβαίνει αναφορικά με τους Νεοϋορκέζους. Μπορεί οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» να έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL, αλλά πλέον θέλουν «καθαρή» ήττα των Βανκούβερ Κανάκς, για να τερματίσουν πρώτοι και στην συνολική κατάταξη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος θα κατακτήσουν το Presidents Trophy και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα