Γκέτσε: «Δεν λέω όχι σε Μπάγερν»

Ο μέσος της Ντόρτμουντ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Από τα μεγάλα ανερχόμενα αστέρια του γερμανικού ποδοσφαίρου είναι ο Μάριο Γκέτσε ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο νεαρός μέσος της Ντόρτμουντ τόνισε ότι δεν μπορεί να κλείσει την πόρτα σε καμία ομάδα, ακόμα και αν αυτή είναι η Μπάγερν Μονάχου. «Η επόμενη σεζόν είναι αρκετά μακριά. Ποιος ξέρει τι θα γίνει αν τερματίσουμε 4οι; Ή αν τραυματιστώ; Τα σχέδιά μου είναι να μείνω εδώ για καιρό», είπε αρχικά.

«Η αλήθεια είναι πως ό,τι κάνω γίνεται με την

βοήθεια του μάνατζέρ μου. Αυτό που θέλω είναι να παίζω συνέχεια στο Champions League. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον».

Σε ότι αφορά την Μπάγερν Μονάχου πρόσθεσε: «Είναι τιμή μου να με θέλει μία ομάδα σαν την Μπάγερν Μονάχψου. Δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα σε κανέναν», είπε ο Γκέτσε.

Τέλος σχετικά με την εθνική ομάδα της Γερμανίας κατέληξε: «Δεν υπάρχει άσχημος ανταγωνισμός. Μπορώ να παίξω και σε άλλες θέσεις από ότι ο Οζίλ. Είμαι περήφανος που παίζω για την Γερμανία και θέλουμε να κατακτήσουμε το Euro».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα