Γκέλα της Νίκης κόντρα στην Κρανούλα

Την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου της football league 2 μετά την γκέλα του πρωτοπόρου Εθνικού Γαζώρου έχασε η Νίκη Βόλου που έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Δόξα Κρανούλας.

Παρουσία περίπου 2.000 οπαδών της στο «Παντελής Μαγουλάς», η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Δόξα Κρανούλας, «κόλλησε» στο 0-0 και έπεσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη του Απόλλωνα Καλαμαριάς επί

του Εθνικού Γαζώρου.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, αλλά και με λίγα λεπτά «καθαρού» παιχνιδιού λόγω των πολλών καθυστερήσεων από πλευράς φιλοξενούμενων, οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη λίγο πριν το τέλος του ματς.

Συγκεκριμένα, στο 98ʼ ο Μουδούρογλου έβγαλε τη σέντρα, ο Λαζαρίδης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Βασιλειάδης απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ, ενώ ο Μουδούρογλου στο 93ʼ με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βασιλειάδη.

Στο 50ʼ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πουλάκου.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ιωσηφίδης του συνδέσμου Αθηνών, «κιτρίνισε» τους Κυπτίου, Ριζογιάννη, Νικολάου και Κάμιλ Κρολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου (Αλέξης Αλεξίου): Βούρας, Στουρνάρας, Μκριτσιάν, Λαμπρόπουλος (61ʼ Παπατζίκος), Κοντοχρήστος, Ριζογιάννης, Πεχλιβανόπουλος (51ʼ Κάσκιο), Κυπτίου, Λαζαρίδης, Λουκίνας, Πουλάκος (73ʼ Μουδούρογλου).

Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης): Βασιλειάδης, Κοτσίνας, Κάκαβος (71ʼ Ραφάλ Κρολ), Διαμάντης, Βαρτζιώτης, Ρόβας, Τσακτσάνης, Παππάς, Νικολάου, Γήττας (91ʼ Παπαβασιλείου), Γαϊδαρτζής (79ʼ Καμίλ Κρολ).

Keywords
Τυχαία Θέματα