Γκαλιάνι: «Περιμένουμε τον Κασάνο»

Ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε ότι η ομάδα του θα περιμένει νέα από τον Αντόνιο Κασάνο πριν ασχοληθεί με μεταγραφικούς στόχους.

Η απουσία του Αντόνιο Κασάνο από τους αγωνιστικούς χώρους δεν είναι ακόμα γνωστή και όπως είναι λογικό η Μίλαν δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου επιθετικού.

Από την πλευρά του όμως ο Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε ότι πριν γίνει κάποια κίνηση, θα περιμένει η ομάδα του νέα

από την υγεία του Αντόνιο Κασάνο. «Θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Αν δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του, τότε μόνο θα κινηθούμε για την απόκτηση επιθετικού», είπε αρχικά.

«Αν ξεπεραστεί γρήγορα το πρόβλημα δεν θα πάρουμε άλλον παίκτη. Αν πάρουμε κάποιον, τότε θα είναι μόνο ως δανεικός». Σε ότι αφορά τον Νικολάς Ανελκά πρόσθεσε: «Αν συνεχίσει να σκοράρει τότε θα δούμε. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής, αλλά εγώ προσωπικά αγαπάω τον Ντρογκμπά από τότε που ήταν στην Μαρσέιγ», είπε ο Γκαλιάνι.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα