Γίνονται για να δείχνουν πως υπάρχουν χειρότερα

Νίνης: «Σκεφτείτε την ψυχολογία ενός ανθρώπου που δουλεύει σε μια εταιρία και ξέρει ότι αυτή θα βαρέσει… διάλυση».

Μπουμσόνγκ: «Αυτή η κατάσταση δεν παλεύεται. Έχουμε κουραστεί να αντιμετωπίζουμε κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια προβλήματα».

Αυτές οι δηλώσεις έγιναν μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτές οι δηλώσεις, επιβάλλεται να τοιχοκολληθούν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ειδικότερα στο σημείο όπου λαμβάνουν χώρα οι Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων. Οι κραυγές αγωνίας, το… γαμώτο

των παικτών, που βλέπουν να μην γίνεται το παραμικρό. Και ελάτε να συζητήσουμε για την ΓΗΠΕΛ, για τις μετοχές που είναι παρκαρισμένες, για τα εξώδικα και γενικά για οτιδήποτε γουστάρετε. Ο Παναθηναϊκός δεν χαροπαλεύει απλά, αλλά κρατιέται στη ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Την οποία παρέχουν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ. Τους οποίους, φυσικά, δεν σέβεται κανείς. Ώρες ώρες, δεν χωράει ο νους όσα συμβαίνουν σε αυτή την ομάδα. Και δεν αξίζει να ασχοληθείς με τα λεγόμενα, τις ανακοινώσεις και τις θέσεις των εμπλεκόμενων πλευρών. Οκ. Οι Βγενοπουλικοί από την μία, οι Βαρδινογιαννικοί από την άλλη. Στη μέση των πυρών, ο Παναθηναϊκός. Φτάνει, αρκετά πληγώθηκε. Τα επικοινωνιακά τερτίπια, ας τελειώσουν εδώ. Ακόμη και η λέξη «πτώχευση», ακούγεται με ευκολία πλέον. Λες και μιλάμε για κάποια ομαδούλα της σειράς. Δεν μπαίνουμε καν στη διαδικασία να ασχοληθούμε με όσα συνέβησαν στην Γενική Συνέλευση. Για την ακρίβεια, αν έχετε εσείς κάποια σημαντική είδηση να μας την μεταφέρετε, γιατί εμείς δεν την έχουμε βρει ακόμη. Δικαιολογίες αναβολής της σωτηρίας. Μόνο αυτό ισχύει και τίποτα άλλο. Η σωτηρία όμως, δεν είναι ζητούμενο, αλλά επιβάλλεται να έρθει. Πλέον, περιμένουμε την 8η Μαϊου. Μέχρι τότε, φυσικά, θα είναι ο Παναθηναϊκός εκτός Ευρώπης και ποιος ξέρει αν θα έχουν ακολουθήσει άλλες προσφυγές απ’ τους παίκτες. Διαρκώς νομίζουμε πως πιάσαμε πάτο. Δυστυχώς όμως, έρχονται οι Γενικές Συνελεύσεις για να αποδείξουν πως υπάρχουν και χειρότερα.

Τίποτα άλλο. Απλά περιμένουμε να φανεί στην πράξη το πόσο και ποιοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό. Μην μπλέκουμε στα παιχνίδια εντυπώσεων κανενός αδέρφια. Ως εδώ. Ο Παναθηναϊκός μετράει, μην το ξεχνά κανείς αυτό.


Τέλος, ένα μπράβο στην ομάδα που πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα