Σάντος: Όλα τα ματς με τον ίδιο σεβασμό

07:55 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για 17ο σερί παιχνίδι, η Εθνική Ελλάδος παραμένει αήττητη μετά και το 1-1 στο φιλικό παιχνίδι με την Ρωσία με τον Φερνάντο Σάντος να ξεκαθαρίζει πως αυτός και οι παίκτες του βλέπουν όλα τα παιχνίδια το ίδιο σοβαρά είτε είναι φιλικά είτε είναι επίσημα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος τόνισε: "Ένα τέτοιο σερί έχει την σημασία του. Από την στιγμή που μπαίνουμε μέσα και εκπροσωπούμε την Ελλάδα,

δεν υπάρχουν φιλικά. Όλα τα ματς τα βλέπουμε το ίδιο και πρέπει να δείχνουμε τον ίδιο σεβασμό. Σήμερα δεν τα καταφέραμε αλλά δεν χάσαμε. Και αυτό είναι σημαντικό γιατί αναπτερώνεται το ηθικό των παικτών".

Για την αγωνιστική εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο Σάντος δήλωσε: "Αυτό που με ικανοποίησε είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η γνωστή ομάδα. Σφικτή αμυντικά και καλή επιθετικά. Μπορούμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα, αλλά ήταν ένα καλό ματς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Στο πρώτο μέρος αυτό που εμφανίστηκε στο γήπεδο δεν ήταν η δική μου ομάδα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί αμυντικά αν και επιθετικά κάναμε κάποιες καλές ενέργειες".
Για το ντεμπούτο του Χοσέ Χολέμπας με την Εθνική Ελλάδος, ο Σάντος τόνισε: "Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον Χολέμπας. Έχει το μειονέκτημα ότι δεν ξέρει την γλώσσα και ότι δεν έχει συνηθίσει να παίζει με αυτούς τους παίκτες, ωστόσο σταδιακά ανέβαζε την απόδοση του και έδειξε πως πρέπει να τον υπολογίζουμε".
Τέλος ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε για τον κόσμο που βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης": "Ήρθε αρκετός κόσμος και μας βοήθησε πολύ. Πάντα τον θέλουμε δίπλα μας γιατί η βοήθεια του είναι πολύ σημαντική".

Keywords
Τυχαία Θέματα