Γεωργίου: «Έτοιμοι για καλό ξεκίνημα»

Τρεις ημέρες πριν από την σέντρα στη Δ’ Εθνική, ο παίκτης-σύμβολο του Πυρσού Γρεβενών, Ακης Γεωργίου μίλησε στο Onsports για την ομάδα και τους στόχους της.

«Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα. Κάναμε πολλές βδομάδες προετοιμασίας και πιστεύω να μας βγει σε καλό. Δουλέψαμε καλά όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να είμαστε έτοιμοι. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, τα Λευκάδια, ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε ένα καλό ξεκίνημα», τόνισε ο Γεωργίου, ο οποίος αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον κορυφαίο παίκτη των «πρασίνων».

Για τους στόχους του Πυρσού επισήμανε: «Ο Πυρσός είναι μια ομάδα με ιστορία, όπου αγωνίζεται για οικονομικούς λόγους στη Δ’ Εθνική. Φέτος έχει γίνει μια νέα προσπάθεια, με μια ομάδα επιχειρηματιών που έχουν μπει στη διοίκηση. Επειδή το πρωτάθλημα φέτος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, πρώτα έχουμε θέσει ως στόχο την παραμονή και από τον Δεκέμβριο, θα δούμε σε τι θέση βρίσκεται η ομάδα και η διοίκηση τότε θα κάνει τις ανάλογες κινήσεις».

Οσο για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, σημείωσε: «Ο κόσμος των Γρεβενών είναι κοντά στην ομάδα. Και η πόλη έχει επηρεαστεί από τις οικονομικές εξελίξεις και το αντιλαμβανόμαστε. Η διοίκηση έβαλε το εισιτήριο στα 5 ευρώ, από τα 10 ευρώ που ήταν πέρυσι, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τον κόσμο αυτή τη δύσκολη περίοδο. Στα φιλικά παιχνίδια, που αρχικά παίζαμε με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας, είχαμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Δείχνει διάθεση να βοηθήσει και ελπίζουμε να μας βοηθήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα