Γεωργιάδης: «Αυτοκτονία... η φουλ επίθεση»

Τον κώδωνα του κινδύνου που επιφυλάσσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί επιθετικά η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Κροατία, έκρουσε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης κόντρα στη «χρβάτσκα» είναι μονόδρομος για το «γαλανόλευκο» συγκρότημα προκειμένου να επιστρέψει στην πρώτη θέση του ομίλου και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ελπίδων, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» προειδοποιεί πως το επιθετικό παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για την ομάδα του Σάντος αν δεν προσέχει εξίσου τα νώτα της, ενώ δεν παρέλειψε να ταχθεί υπέρ της ελληνοποίησης του Βιεϊρίνια.

«Δεν μπορούμε να παίξουμε 90’ λεπτά φουλ επίθεση. Θα είναι… αυτοκτονία για μας αυτό. Ιδιαίτερα με αντιπάλους όπως η Κροατία, η οποία διαθέτει ποιοτικούς παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή, κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό. Είναι τεχνίτες παίκτες, όμως αυτές τις ομάδες τις αντιμετωπίζουμε πολύ καλά. Το μειονέκτημα για μας είναι ότι οι Κροάτες παίζουν για δύο αποτέλεσμα. Πάντως ελπίζω να προηγηθούμε στο σκορ για να τα πάμε καλά», τόνισε αρχικά ο Γεωργιάδης, για να καταλήξει σχετικά με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Ποιοι παίζουν στην εθνική Γερμανίας; Έχετε δει; Δεν πιστεύαμε ότι θα έπαιζε η Γερμανία με τόσους ξένους ποδοσφαιριστές. Γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;».

Keywords
Τυχαία Θέματα