Δυσαρέσκεια και σκέψεις μήνυσης στο Λιμάνι

Με δυσπιστία και δυσαρέσκεια υποδέχθηκαν στην πλατεία Αλεξάνδρας το δημοσίευμα του αγγλικού περιοδικού "Four-Four-Two", που αναφέρεται στις κατηγορίες σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με το σκάνδαλο με τα στημένα και τον παρουσιάζει ως υποκινητή επεισοδίων. Μέχρι και να κινηθούν νομικά κατά του περιοδικού σκέφτονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που χαρακτηρίζουν όσα αναφέρει το δημοσίευμα ως αστειότητες.

Τον τρόπο, με τον οποίο θα αντιδράσουν σχετικά με το δημοσίευμα του αγγλικού

περιοδικού σκέφτονται στον Ολυμπιακό, που έχουν δυσαρεστηθεί με τις αιχμές, που αφήνει το δημοσίευμα σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την πλατεία Αλεξάνδρας, οι ιθύνοντες του συλλόγου χαρακτηρίζουν αστείο το δημοσίευμα, το θεωρούν προϊόν δόλου και σκέφτονται να επικοινωνήσουν με την διεύθυνση του περιοδικού και τον συντάκτη του άρθρου, ούτως ώστε να ζητήσουν εξηγήσεις.

Παράλληλα, υπάρχει σκέψη για να κινηθούν νομικά κατά του περιοδικού, καθώς θεωρούν αβάσιμα τα όσα αναφέρονται και πως πλήττουν το προφίλ τόσο του συλλόγου, όσο και του ίδιου του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα