Γεωργαντζόγλου: «Έχω όραμα να δω το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Τα «ηνία» της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα επιχειρήσει να πάρει στα χέρια του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Γεωργαντζόγλου.

Ο τέως ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποκαλύπτοντας πως ο στόχος του είναι να αναλάβει την Ερασιτεχνική και να ξαναφτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ. Αναλυτικά

τα όσα είπε…

Για την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο της ΚΑΕ, μια και έληξε η θητεία του: «Το ότι αποχωρώ από την ομάδα δεν σημαίνει ότι αποχωρώ από την ΑΕΚ. Στόχος μου είναι να αναλάβω την Ερασιτεχνική κι έχω όραμα να δω το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πλέον, περιμένω τις εκλογές της Ερασιτεχνικής ώστε να μπω και να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι. Ο σύλλογος δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς γήπεδο, υπάρχει νόμος που ψηφίστηκε το 2003 και προβλέπει γήπεδο 32.000 θέσεων, κλειστό γήπεδο μπάσκετ 7.000 θέσεων και άλλο ένα κλειστό γήπεδο βόλεϊ 1.500 θέσεων… Η Ερασιτεχνική πρέπει να τρέξει αυτή τη διαδικασία. Εάν δεν μπορεί ας ορίσει εκλογές, ώστε να το τρέξει κάποιος άλλος το ζήτημα».

Για το μέλλον της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Την περασμένη εβδομάδα προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με τον κ. Φιλίππου. Επικοινώνησα με τη γραμματέα του στη ΦΑΓΕ και ζήτησα να έρθω σε επαφή μαζί του. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες δέχθηκα ένα μήνυμα από τον κ. Λαμπρόπουλο, ο οποίος μου ανέφερε ότι τον πήρε ο πρόεδρος και τον εξουσιοδότησε να διαπραγματευτεί μαζί μου. Εκεί σταμάτησε το ενδιαφέρον από πλευράς μου… Η ομάδα έχει κουραστεί από λύσεις τύπου Καραμανλή».

Για τους προηγούμενους διοικητικούς ηγέτες της ΑΕΚ: «Ο Καραμανλής, ο Δρόσος και ο Φιλίππου έχουν καταχρεώσει την ΑΕΚ και προσωπικά έφτασα στο σημείο εγώ να πληρώνω για δικά τους χρέη. Φέτος μου έριξαν την εγγυητική παλιοί παίκτες των Φιλίππου, Καραμανλή και Δρόσου, γύρω στους δέκα, ο Πρίφτης, ο Μπούρας και άλλοι… Πλήρωσα για πράγματα που δεν ευθύνομαι εγώ. Ο Καραμανλής αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πλέον, ας έρθει κάποιος άλλος να βοηθήσει».

Για το εάν θεωρεί πως έκανε λάθη κατά τη διάρκεια της θητείας του: «Ίσως έκανα λάθος το ότι πλήρωσα για χρέη άλλων. Έκανα ό,τι μπορούσα. Έχω ήσυχη την συνείδησή μου, αφού έκανα τα πάντα, ώστε η ΑΕΚ να πάει μπροστά. Έβαλα στην άκρη τη δουλειά μου και την οικογένειά μου για να ασχοληθώ με την ΑΕΚ. Νομίζω ότι εν μέρει τα καταφέραμε».

Για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: «Η φετινή πορεία ήταν πρωτόγνωρη για την ΑΕΚ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αξιοπρεπή πορεία, όχι μόνο τα καταφέραμε, αλλά κάναμε και πρωταθλητισμό. Προσπαθήσαμε να είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας. Όταν ξεκινήσαμε το Σεπτέμβριο δεν υπήρχε τίποτα, παρά μόνο μια διαλυμένη ομάδα η οποία δεν κατέβηκε στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Στη συνέχεια αναλάβαμε εμείς, αλλά κάποιοι αντέδρασαν».

Για το Στάθη Μπαϊρακτάρη, που είχε εκφράσει το καλοκαίρι την επιθυμία να ασχοληθεί με τα κοινά της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Το περασμένο καλοκαίρι μιλήσαμε με τον κ. Μπαϊρακτάρη για να βοηθήσει την ομάδα. Εμείς του είπαμε πως είναι ευπρόσδεκτος κι εκείνος μας είπε πως θα φέρει τ

Keywords
Τυχαία Θέματα