Γέφτοβιτς: «Πρόκληση για μένα η Ζάκυνθος»

19:06 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ζάκυνθος, όπως και κάθε ομάδα, εμφανίστηκε ο Ζόραν Γέφτοβις στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των νησιωτών.

Ο Σέρβος προπονητής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports, υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της:

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Πράγματι ολοκληρώσαμε τις διαπραγματεύσεις με τη Ζάκυνθο και το μεσημέρι της Κυριακής θα είμαι στο νησί, αν φυσικά το επιτρέψει ο καιρός, γιατί σήμερα

είχε απαγορευτικό στη γραμμή Κυλλήνης - Ζακύνθου.
Παρακολουθώ όλες τις ομάδες Β΄, Γ΄ εθνικής και γνωρίζω αρκετά πράγματα.

Για τη Ζάκυνθο ξέρω πως διαθέτει υλικό που είναι καλά δουλεμένο, όπως ξέρω και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Δεν υπάρχει όμως ομάδα χωρίς δυσκολίες αυτό είναι σίγουρο. Έχω συνηθίσει στα δύσκολα και για μένα η Ζάκυνθος είναι μια πρόκληση.

Δε θέλω να πούμε περισσότερα σήμερα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά για να επιτύχουμε τους όποιους στόχους θέσουμε. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Στα αγωνιστικά, η σημερινή (4/02) προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Πάνου Γουσέτη, που θα είναι συνεργάτης του Γέβτοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα