Γέφτοβιτς: «Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών της Ζακύνθου στο ματς απέναντι στον ΑΟΧ είναι ο Ζόραν Γέφτοβιτς, ο οποίος με δηλώσεις του υπογράμμισε ότι το μυαλό τους στρέφεται πλέον στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Παράλληλα, ο τεχνικός των νησιωτών τόνισε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και επισήμανε τις δυσκολίες του προσεχούς αντιπάλου:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και την προσπάθεια που καταβάλλουν. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και τα παιδιά δίνουν

τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε ματς.

Ξεχνάμε τη νίκη επί των Χανίων και το μυαλό μας στρέφεται μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλυσιακό. Ένα παιχνίδι πολύ - πολύ δύσκολο, αφού οι γηπεδούχοι είναι χαμηλά στη βαθμολογία και αναζητούν υποχρεωτικά βαθμούς.
Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζόραν Γέφτοβιτς έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (28/02).

Στην αυριανή προπόνηση της Ζακύνθου θα διαπιστώσει την κατάσταση των Μάριου Κωστάκη και Σάκη Γεωργίου. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο (έχει υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης χιαστού και στα δύο γόνατα) στο ματς με τα Χανιά κι έγινε αλλαγή, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα σε δάχτυλο του ποδιού του και τέθηκε εκτός αποστολής στο προηγούμενο ματς.

Ωστόσο, και τους δύο αναμένεται να τους έχει στη διάθεσή του για το προσεχές ματς με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Τέλος, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ηλίας Τσιριγώτης και θα πρέπει να αποφασιστεί σε ποιο ματς θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα