«Κλειδί η σταθερότητα»

17:52 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σε υπόθεση των δύο μοναδικών αθλητριών -στην βασική σύνθεση- της Ορμής που κατάγονται από την Πάτρα εξελίχθηκε ο 26ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ γυναικών. Η Ορμή Λουξ επικράτησε της Νέας Ιωνίας με 21-20 στο Λουτράκι με τις Ευγενία Καράγιωργα και Άννα Στράτου να πετυχαίνουν τα δύο τελευταία γκολ για τις «λέαινες» και

να αποδεικνύονται καθοριστικές σε όλο το ματς, σκοράροντας 9 φορές! Οι δύο δεξιόχειρες (!) εξτρέμ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για το 4ο τρόπαιο που κατέκτησε η ομάδα της Πάτρας. «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από τους ωραιότερους τελικούς κυπέλλου που έχουν γίνει ποτέ. Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Κλειδί της νίκης θεωρώ πως ήταν η σταθερότητα στην απόδοση, που έχουμε δείξει γενικά τα τελευταία χρόνια.

Είχαμε δυσκολίες με απουσίες και τραυματισμούς, αλλά επειδή λειτουργούμε σαν ομάδα και έχουμε ψυχή, αυτά μας έδεσαν περισσότερο. Τώρα πάμε για το νταμπλ. Είναι ένας άλλος θεσμός, αλλά έχουμε πάρει φόρα», σχολίασε η Ευγενία Καράγιωργα, ενώ η αρχηγός της ομάδας Άννα Στράτου, συμπλήρωσε: «Το θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν ένα ωραίο ματς με εναλλαγή του σκορ. Πιστεύω το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο ομάδες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε αρκετά προβλήματα, αλλά αυτό αποδείχθηκε πως λειτούργησε θετικά στην ψυχολογία μας. Και η Ευγενία και εγώ έχουμε δείξει πως αυτά τα παιχνίδια μας πάνε. Έχουμε περάσει από συμπληγάδες στο παρελθόν, αλλά και καλές στιγμές. Φάνηκε πως υπήρχαν κενά στα εξτρέμ και το εκμεταλλευτήκαμε». Η ομάδα της Πάτρας αγωνίστηκε στον τελικό χωρίς την τιμωρημένη Ζιλινσκάιτε, αλλά και την Νιπαραβιτσιένε, η οποία και αποχώρησε από τον σύλλογο, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

«Το γυναικείο χάντμπολ έδωσε απαντήσεις»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ορμής Λούξ Ανδρέας Κόγκας σχολίασε: «Όλοι παρακολουθήσαμε ένα συγκλονιστικό τελικό. Το παραμελημένο γυναικείο χάντμπολ έδωσε απαντήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες και τον προπονητή, που παρά τις δύο σημαντικές απουσίες της τελευταίας στιγμής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Αυτή η ομάδα στηρίζεται από χορηγούς και ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και περισσότερο την βιομηχανία Λουξ και την εταιρία μεταφορών και ταξιδιών Super Cargo. Πρέπει τώρα να ανασυνταχθούμε, διότι έχουμε σαν στόχο και το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα