Φοβάται η ΤΣΣΚΑ τις οπαδικές «αντιδράσεις» με Ηρακλή!

Η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας φοβάται τις αντιδράσεις των ένθερμων οπαδώνς της και το πως θα αντιδράσουν στον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή στο ολοκαίνουργιο «Arena Armeek» για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Η τιμωρία της έδρας «απειλεί» την ΤΣΣΚΑ

Σόφιας που έχει ήδη προειδοποιηθεί από τη CEV προκειμένου να... συγκρατήσει τους οπαδούς της. Για πρώτη φορά η βουλγαρική ομάδα θα αγωνιστεί στο «Arena Armeek» και η διοίκηση της ομάδας ψάχνει τρόπους προκειμένου να κρατήσει τους οπαδούς μακριά από οποιαδήποτε ακραία συμπεριφορά.

Μάλιστα, έγινε αλλαγή της τελευταίας στιγμής σε κάποιες θύρες ενώ τα μέτρα ενόψει της αναμέτρησης θα είναι «δρακόντεια». Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Άλεξ Πόποφ αναφέρθηκε στη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας του, λέγοντας: «Η τιμωρία καραδοκείκαι ελπίζω να επιτηρήσουμε τα πάντα και να μην συμβεί τίποτα. Γνωρίζουμε πως να αγαπάμε και να δεχόμαστε τις προκλήσεις.

Τα δυο τελευταία χρόνια η έδρα «Σαμόκοφ» ήταν σπίτι μας αλλά τώρα είναι μια μεγάλη πρόκληση να παίξουμε σε νέο γήπεδο. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις των θεατών στη Σόφια».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα