Φουστέρ: «Τα πάντα για νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Τον καλύτερο εαυτό τους θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη για τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού φιλοξενείται στο match program του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά, ο Νταβίντ Φουστέρ τόνισε:

-Νταβίντ κατ' αρχήν πως αισθάνεσαι, πως είσαι από τον τραυματισμό που είχες;
«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα

και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχω μπει στους ρυθμούς της ομάδας, αλλά ήταν ένας τραυματισμός δύσκολος, που έχει διάρκεια και μαζί του έχει διάρκεια και ο πόνος, όμως νιώθω ήδη πάρα πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενα».

-Αλήθεια πόσο σου έλειψε αυτό το διάστημα, που αναγκαστικά ήσουν στο φυσικοθεραπευτήριο, η ομάδα και η αγωνιστική δράση;
«Πολύ, πάρα πολύ. Ήθελα να γυρίσω κοντά στην ομάδα όσο νωρίτερα γίνεται για να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια που κάνουμε. Ειδικά την πρώτη εβδομάδα που έμεινα συνέχεια μέσα στο σπίτι, ήμουν σαν το θηρίο στο κλουβί. Ήθελα να βγω έξω, να πάω στην προπόνηση, να παίξω. Δεν άντεχα αυτό το μέσα και την απραξία. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στους ρυθμούς της ομάδας».

-Πως νιώθεις που αυτή η επιστροφή σου θα γίνει σε ένα ντέρμπι, τον πιο σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας;
«Η μοίρα ήθελε να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του τραυματισμού μου τώρα που έχουμε αυτό το παιχνίδι, που για μας είναι το πιο σημαντικό τόσο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, όσο και για όλη τη χρονιά. Πιστεύω ότι με τις προπονήσεις που έχω όλη αυτή την εβδομάδα θα είμαι εκατό τοις εκατό έτοιμος γιατί θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι».

-Από ιατρικής πλευράς είσαι σίγουρα έτοιμος, όμως λόγω του ότι δεν έχεις παίξει σε παιχνίδια για αρκετό διάστημα, πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος και από αγωνιστικής πλευράς;
«Σίγουρα εγώ ξέρω τον εαυτό μου, ξέρω σε ποια κατάσταση θα είμαι και πιστεύω ότι με τη δουλειά που απομένει μέχρι το παιχνίδι θα έχω έρθει στην κατάσταση που πρέπει».

-Ο αγώνας αυτός είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό για όλους μας στον Ολυμπιακό. Εσύ πως το περιμένεις;
«Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο μας, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας. Όχι μόνο επειδή θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας, αλλά και για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να περάσουμε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, πράγμα που πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας. Μπορούμε σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-Αλήθεια, για σένα η συμμετοχή σε ένα τέτοιο ντέρμπι τι σημαίνει;
«Είμαι πολύ τυχερός γιατί πέρυσι έζησα αυτή την αίσθηση και ήταν πάρα πολύ σημαντικό το περσινό ντέρμπι για να καταλάβω τη σημασία του, αν και πέρυσι τα παιχνίδια ήταν αντίστροφα, καθώς παίξαμε το πρώτο στο Ο.Α.Κ.Α. και το δεύτερο στο Καραϊσκάκη. Η ατμόσφαιρα σε αυτούς τους αγώνες είναι καταπληκτική και δημιουργεί μια ωραία αίσθηση για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει σε τέτοια παιχνίδια. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας υποστηρίζει θε

Keywords
Τυχαία Θέματα