«Φωνάζει» για τη διαιτησία η Νίκη Αμαρουσίου

Δυσαρεστημένοι από τη στάση της διαιτησίας στην εκτός έδρας αναμέτρησής τους με τον Εργοτέλη έμειναν στη Νίκης Αμαρουσίου.

Οι νεοφώτιστοι, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, εκφράζουν τα παράπονά τους για τον τρόπο που σφύριξαν οι Σπυρόπουλος και Κάλφα, ενώ αναφέρονται και στη συμπεριφορά του προπονητή των Κρητικών, Γιώργου Μακράκη, η οποία συνέβαλε στο κλίμα τρομοκρατίας που επικράτησε την Κυριακή (11/12) στο Λίντο.

Αναλυτικά τα όσα καταγγέλλουν: «Τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει από την Κρήτη με το σημαντικό «διπλό»

έχασε η Νίκη Αμαρουσίου, καθώς ηττήθηκε από τον Εργοτέλη με 77-72. Βεβαίως, για να συμβεί αυτό -και χωρίς σαφέστατα να παραβλέπουμε τα δικά μας λάθη- χρειάστηκε και η «επίδραση» των ρέφερι, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν καλά διαβασμένοι, ως προς την εφαρμογή των νέων κανονισμών, ειδικότερα στο ευαίσθητο κομμάτι των τεχνικών ποινών.

Η ομάδα μας εκφράζει δημοσίως τα παράπονά της για τη συμπεριφορά από πλευράς (συνολικά) του αντίπαλου πάγκου και (ειδικότερα) του κόουτς Μακράκη, το άγχος του οποίου να φτάσει η ομάδα του στη νίκη κατανοούμε πλήρως. Μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας, όμως, που δημιουργήθηκε στην αναμέτρηση, οι διαιτητές δεν κατάφεραν να προστατεύσουν το «επί ίσοις όροις παιχνίδι».

Επέτρεψαν, δε, στους αντιπάλους να δυναμιτίζουν διαρκώς την ατμόσφαιρα, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να καλύψουν τις αδυναμίες τους και να... γυρίσουν ένα ματς, που εξ αρχής ήταν στον πλήρη έλεγχο της ομάδας μας. Με αυτά και με αυτά, όμως, οφείλουμε να εστιάσουμε στη συνέχεια και συγκεκριμένα στην εκτός έδρας συνάντηση της 8ης αγωνιστικής με τη Λιβαδειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα