Σάρας: Νίκη και πρωτιά στη Μόσχα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο 2ο όμιλο της Ευρωλίγκα και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το σύνθημα της νίκης στο ντέρμπι της Τετάρτης (14/12, 19:15GR) έδωσαν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Κώστας Καϊμακόγλου.

"Εχουμε μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ακόμα όμως κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα έχουμε την ευκαιρία

να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε πού βρισκόμαστε, λίγο πριν από το Top 16. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και ο μεταξύ μας αγώνας θα έχει πολύ ενδιαφέρον", τόνισε ο Γιασικεβίτσιους κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Επίσης, ο Σάρας κλήθηκε να σχολιάσει την πιθανή απουσία του Αντρέι Κιριλένκο από το ματς: "Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, είτε παίξει είτε όχι. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, παίζουν στην έδρα τους, βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου και θέλουν να μας κερδίσουν".

Από τη μεριά του, ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε: "Πρώτα από όλα εμείς πηγαίνουμε στη Μόσχα για την νίκη. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες και θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα δούμε που βρισκόμαστε ως ομάδα και θέλουμε την νίκη για την πρωτιά".

Για την πρωτιά στον όμιλο ο έλληνας φόργουορντ υπογράμμισε: "Νομίζω πως μπορεί να μην παίζουν ρολό οι θέσεις αλλά είναι καλύτερο να είσαι πρώτος αντί για δεύτερος. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες να πάρουμε την νίκη. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και θα δούμε πως θα αντιδράσουμε".

Αναφερόμενος και αυτός στον Κιριλένκο, είπε: "πρώτο παιχνίδι υπήρχαν δυο διαφορετικά ρόστερ. Έτσι είναι το μπάσκετ πλέον. Είτε παίξει ο Κιριλένκο, είτε όχι το βασικό είναι να βγούμε με κίνητρο στο παρκέ, να κάνουμε ότι μας είπαν οι προπονητές μας και να παλέψουμε για την πρώτη θέση".

Keywords
Τυχαία Θέματα