Φιλικό «ζέσταμα» ενόψει Εθνικού

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Κηφισιά σε φιλικό παιχνίδι, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (24/10) στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Εθνικό.

Οι εννιά ημέρες διαφορά ανάμεσα στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής (το περασμένο Σάββατο) και στην επόμενη υποχρέωσή του στο πρωτάθλημα (τη Δευτέρα απέναντι στον Εθνικό) ανάγκασαν τον Ολυμπιακό

να δώσει φιλικό παιχνίδι μεσούσης της εβδομάδας για να «ζεσταθεί» ενόψει του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-0 από την Κηφισιά στο κλειστό του Ρέντη, ενώ οι δύο ομάδες έπαιξαν και 4ο σετ, το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 15-9.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης έκανε πολλές αλλαγές στη θέση του λίμπερο, χρησιμοποιώντας διαδοχικά τους Κουζούνη, Φελερή, Κοκκινάκη, αλλά και τον Βραζιλιάνο Πάουλο Πίντο στο 4ο σετ.

«Ήταν μία πολύ δυνατή προπόνηση και ένα τεστ πριν από ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Δεν μένω στο αποτέλεσμα καθώς αυτό που έχει σημασία είναι να διορθώνουμε τις ατέλειες μας και να εμφανίζεται η ομάδα όπως πρέπει στα επίσημα παιχνίδια. Όπως είπα, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δυνατή έδρα όπως είναι το κλειστό της Αλεξανδρούπολης απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία» δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Τα σετ: 20-25, 22-25, 23-25.

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Χιμένες 14, Πετρέας 12, Φιλίποφ 2, Νοβότνι 15, Ανδρεάδης 7, Πάουλο 5 / Κανέλλος 5, Σωτηρίου 2, Κοκκινάκης.

Κηφισιά (Αρσενιάδης): Μπέλλος 19, Νικολάκης 3, Ντερόκο 11, Παπαδόπουλος 5, Εστράδα 7, Καρυπίδης 16/ Ταμπουρατζής (λ. 75%), Μαυράκης, Δεληπρίμης 2.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα