Φιλική «τριάρα» ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Εθνικός Φιλιππιάδας επικράτησε 3-0 του Ολύμπου Κέρκυρας, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (8/10) σε βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Η έντονη βροχόπτωση δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, όμως ο Εθνικός εκτός από τα τρία γκολ, είχε και δυο δοκάρια. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους μόλις στο 4’ ο Μπόμπορης έκανε το 1-0, ενώ στο 11’ ο Δημήτρης Μπαλάφας με κεφαλιά σημείωσε

το 2-0. Στο 27’ το σουτ του Γυφτοκώστα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λιάσκου. Πριν τελειώσει το ημίχρονο η ομάδα της Φιλιππιάδας είχε κι άλλο δοκάρι, καθώς σε σουτ του Λέτζου, ο Λιάσκος απέκρουσε, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Όλυμπος Κέρκυρας επιχείρησε να απαντήσει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους γηπεδούχους. Στο 84’ ο Νταής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με τον Γιώργο Γιάννο να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Διαιτητής ο κ. Ντούκας με βοηθούς τους Καλογέρη και Κάσσαρη της ΕΠΣ Πρέβεζας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Μπαντής, Κοντογεώργος, Παναγιώτου, Πάνος, Μπαλάφας, Κόλλινς, Γυφτοκώστας, Δημουλιάς, Μπόμπορης, Μπούρμπος, Κολιός.

Έπαιξαν και οι: Νταής, Μούτας, Τσακανίκας, Τσόγκας, Λέντζος, Ραβανός.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Λιάσκος, Γκολόσης, Βασιλάκης Ι., Κουλούρης, Βλάσσης, Τζιαφέρης, Μπούας, Παππάς Δ., Ιωνάς, Μάμαλος, Νίκου.

Έπαιξαν και οι: Σουπιώνης, Παππάς Ε., Βασιλάκης Δ., Βλαχόπουλος, Μπίλλας, Πολύζος.

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ: Κώστας Κολιός

Keywords
Τυχαία Θέματα