Φερέιρα: «Λείπει η σοβαρότητα από τα πλέι οφ»

20:58 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Έξαλλος με την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού από τους παίκτες του Ατρομήτου, τη διαιτησία του Κουκουλάκη και γενικότερα την οργάνωση της διαδικασίας των πλέι οφ, ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού των «πρασίνων»:

Για

μια ακόμα φορά ήταν τεράστια η διαφορά της ομάδας από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο. Που οφείλεται;

«Αυτό συνέβη γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν βγήκαμε να παίξουμε. Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν είναι να κάνουμε βαθιές αναλύσεις. Ήρθαμε ισόπαλοι σε έναν αγώνα που έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Ο Ατρόμητος έκανε το παιχνίδι που έπρεπε. Δεν ξέρω για πόσα λεπτά ο αγώνας σταματούσε. Εμείς παίζαμε, οι παίκτες του Ατρόμητου έπεφταν και βεβαίως οι διαιτητές υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίζουν υπέρ του ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν να κάθεται ένας παίκτης επί ένα λεπτό στο έδαφος και μετά να κάνει ένα σπριντ που ούτε ο Μπολτ δεν κάνει. Και μην ξεχνάμε τα πέναλτι που έγιναν. Την τελευταία φορά που σφυρίχτηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό ο διαιτητής τιμωρήθηκε και δεν μας ξαναδόθηκε από τότε πέναλτι».

Είχατε πολλές χαμένες ευκαιρίες, πως σκοπεύετε να το αντιμετωπίσετε;

«Δεν κερδίσαμε τον αγώνα με δική μας ευθύνη. Ακόμα κι αν ήταν πιο σύντομος ο χρόνος του αγώνα, λόγω των πτώσεων των παικτών του Ατρομήτου και ακόμα κι αν υπήρχαν πέναλτι που δεν δόθηκαν, δεν κερδίσαμε από δική μας ευθύνη . Το πρώτο ημίχρονο δεν το παίξαμε ποτέ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αλλά δεν κερδίσαμε από δική μας ευθύνη. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Γενικά συνέβησαν πράγματα που δεν ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού. Η ισοπαλία δεν είναι θετικό αποτέλεσμα για εμάς ειδικά από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην αρχή των πλέι οφ, αλλά έχουμε προβάδισμα έναντι των αντιπάλων και τη σούμα θα την κάνουμε στο τέλος. Θα έλεγα όμως πως τα πλέι οφ είναι μια σοβαρή διαδικασία, που καθορίζει ποιοι θα είναι υποψήφιοι για το Champions League, οπότε πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε σοβαρά. Όλοι! Είτε παρατηρητές, είτε διαιτητές, είτε παίκτες. Κατά την άποψη μου δεν είναι δίκαιο να παίζουμε πλέι οφ από τη στιγμή που είχαμε 20 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο. Άδικο ή όχι όμως πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα και δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα