«Φαβορί για την πρωτιά ο ΠΑΟΚ, αν κερδίσει τον Ατρόμητο»

16:07 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την άποψή του πως ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα play offs, αν κερδίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, εξέφρασε ο Βασίλης Μπορμπόκης.

«Το κλειδί του αγώνα για τον ΠΑΟΚ είναι να παίξει ψηλά στην άμυνα, από το σέντερ φορ

και τους ακραίους. Υπάρχει ένα πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με τα δύο στόπερ, διότι ένας από τους δύο δεν μπορεί να κατεβάσει, να βγάλει την μπάλα και να ελέγξει το παιχνίδι από πίσω», είπε αρχικά για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Αθλητικό Metropolis» ο Βασίλης Μπορμπόκης.

Συνεχίζοντας, ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δεν υπάρχει αυτή η ικανότητα που είχε ο Κοντρέρας. Προς Θεού, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Απλά δεν έχουν αυτό το στοιχείο.

Με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα καλό δεκάλεπτο που είχε ψηλά την άμυνα και πίεσε. Θα προσπαθήσει να βάλει τον αντίπαλο στην περιοχή. Ο ΠΑΟΚ έτσι παίζει εκτός έδρας, δε δίνει πολύ χώρο στον αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη, διότι είναι πιο κοντά στο να πάρει την πρώτη θέση στα play offs. Αν κερδίσει σήμερα θα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, ο Παναθηναϊκός θα έχει χάσει το προβάδισμα με το οποίο ξεκίνησε τους αγώνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα