«Εμφύλιο» στα προημιτελικά θέλει ο Καπέλο

Να αντιμετωπίσει συμπατριώτη προπονητή στα προημιτελικά του EURO 2012 θέλει ο Φάμπιο Καπέλο, ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας.

Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε ότι ο πρώτος όμιλος, στον οποίο μετέχει η Ελλάδα, είναι ο ευκολότερος, αλλά θεωρεί τον δεύτερο δυσκολότερο από τον τέταρτο, στον οποίο μετέχει η δική του εθνική. Στις πρώτες του δηλώσεις ύστερα από την κλήρωση ο Καπέλο ξεχώρισε τις Γαλλία

και Ουκρανία σαν βασικούς αντιπάλους της Αγγλίας στον πρώτο γύρο του καλοκαιρινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος:

«Ο όμιλος είναι δύσκολος. Ωστόσο θα μπορούσε να ήταν χειρότερος. Η Γαλλία είναι πολύ καλή ομάδα. Είχαμε χάσει στο Wembley στο τελευταίο μεταξύ μας ματς. Δύσκολη είναι και η Ουκρανία, η οποία θα έχει υποστήριξη από τους οπαδούς, αλλά εγώ πιστεύω στην ομάδα μου».

Στην φάση των ομίλων ήθελε να αποφύγει την Ιρλανδία του Τραπαντόνι και την Ιταλία του Πραντέλι, αλλά πλέον ο κόουτς των «λιονταριών» εύχεται να υπάρξει προπονητικός «εμφύλιος» στα προημιτελικά του EURO 2012:

«Ελπίζω πως θα αντιμετωπίσουμε την Ιταλία ή την Ιρλανδία στα προημιτελικά. Ο δεύτερος όμιλος είναι δύσκολος με Πορτογαλία, Γερμανία και Ολλανδία. Το δικό μας γκρουπ είναι σκληρό, αλλά το δεύτερο είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό από το δικό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα