Φάμπρεγκας: «Ήμουν συγκεντρωμένος στην Άρσεναλ»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας ισχυρίστηκε ότι ήταν αφοσιωμένος στην Άρσεναλ, μέχρι να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα απορρίπτοντας τις σχετικές φημολογίες.

Ρωτήθηκε σχετικά σε μία συνέντευξή του στο FIFA.com o 24χρονος μέσος. Δεν άφησε κάποιο περιθώριο αμφισβήτησης του επαγγελματισμού του, αν και έχει δεχθεί κριτική για το συγκεκριμένο θέμα τους τελευταίους μήνες:

«Δεν έχασα ούτε στιγμή την αυτοσυγκέντρωση μου, γιατί

δεν ήξερα ποιο θα ήταν το μέλλον μου. Ήμουν παίκτης της Άρσεναλ με συμβόλαιο μέχρι το 2014. Δεν είχα σκοπό να φύγω. Πολλοί ισχυρίζονται ότι είχα κακή χρονιά, αλλά εγώ διαφωνώ. Πέτυχα εννέα γκολ και μοίρασα είκοσι ασίστ. Ωστόσο οι τραυματισμοί ήταν συνεχόμενοι και δεν μου επέτρεπαν να βρω ρυθμό. Αν ήμουν ακόμα στην Άρσεναλ, θα ήμουν 100% συγκεντρωμένος σε αυτή».

Συνέχισε μιλώντας για την προσαρμογή του στους «μπλαουγκράνα»:

«Η αλλαγή περιβάλλοντος ήταν αρκετά άνετη, κάτι που με ευχαρίστησε. Ευνοήθηκα από το θετικό μου ξεκίνημα στην χρονιά. Με έχουν βοηθήσει όλοι στην ομάδα. Γνώριζα αρκετούς από τους τωρινούς μου συμπαίκτες πολλά χρόνια και δεν έχω παράπονα από την υποδοχή των οπαδών».

Και κατέληξε στο Μουντιάλ Συλλόγων, την πρώτη θέση του οποίου θεωρεί μοναδικό στόχο της Μπαρτσελόνα, ο Φάμπρεγκας:

«Είμαστε στην Μπαρτσελόνα και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτή είναι η υποχρέωση μας. Το ίδιο ισχύει για τις Ρεάλ, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Μπάγερν και μερικές ακόμα ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα