Τελείωσαν τα ψέμματα!

01:37 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ζει μεγάλες στιγμές. Για την ακρίβεια έχει ανάγκη και θέλει να ζήσει, από το πρωί της Παρασκευής και στη Γ.Σ. (10.00 στα Σπάτα), τη στιγμή της αλλαγής. Η ώρα της λύτρωσης συγκεκριμένα, που ο Σταύρος Αδαμίδης, θέλει να έρχεται από σήμερα (2/12), σύμφωνα με όσα έγιναν και βγήκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη. Στη Γενική Συνέλευση θα φανούν πολλά και όλη η οικογένεια της ΑΕΚ θέλει και ελπίζει να υπάρξουν θετικές ειδήσεις.

Όλα έδειχναν πως δεν θα είχαμε θετικά μαντάτα. Μέχρι όμως τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης. Τότε, το aek365.gr αποκάλυψε ότι υπάρχει υποψήφιος ιδιοκτήτης! Ένα ενδιαφέρον που προϋπήρχε και ουσιαστικά την τελευταία στιγμή «γεννήθηκε» ξανά. Το συγκεκριμένο θέμα επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα με δηλώσεις του και ο Σταύρος Αδαμίδης, κάνοντας μάλιστα λόγο για «κάτι μεγάλο». Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, έως και τώρα. Ακούστηκαν πολλά, γράφτηκαν επίσης αρκετά. Κανείς όμως δεν βγάζει κάτι προς τα έξω, σχετικά με τον υποψήφιο ιδιοκτήτη. Αυτός που γνωρίζει τα πάντα σχετικά είναι φυσικά ο Νίκος Νοτιάς. Όπως έγραψε νωρίς, επίσης, το aek365.gr ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημερώθηκε, από τον Σταύρο Αδαμίδη, το μεσημέρι της Πέμπτης για το ενδιαφέρον που υπάρχει. Έδωσε τη συγκατάθεσή του και όλα προχωρούν κανονικά με τον Νοτιά να παραμένει και στην αλλαγή σελίδας (που ελπίζουν όλοι ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο για την ΑΕΚ από σήμερα) στο μετοχικό τιμ.

Οι διαβουλεύσεις, ενόψει της σημερινής Γ.Σ. κορυφώθηκαν την Πέμπτη έως και αργά το βράδυ. Για 4 ώρες τα έλεγαν οι Νοτιάς, Αδαμίδης, εκπρόσωποι των Supporters και φυσικά τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της «Μεσογαία», στην οποία τηλεφωνικά συμμετείχε και εκπρόσωπος του υποψήφιου ιδιοκτήτη. Τη συζήτηση διέκοψαν προκειμένου να μεταβούν όλοι στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας στο 60' του αγώνα με την Άντερλεχτ, για να τη συνεχίσουν εκ νέου μετά το ματς.

Όλα αυτά έγιναν και η μέρα που ξημερώνει για την ΑΕΚ είναι πραγματικά μεγάλη. Τα ψέμματα τελείωσαν... Το aek365.gr θα είναι από νωρίς το πρωί στα Σπάτα και θα σας ενημερώνει λεπτομερώς για όλα όσα συμβαίνουν στη πιο κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Εκεί όπου, επαναλαμβάνουμε, όλοι θέλουμε να ακούσουμε από τον Σταύρο Αδαμίδη και τον εκπρόσωπο του υποψήφιου ιδιοκτήτη, που θα παραστεί όπως έχει προαναγγελθεί κάτι θετικό...

Keywords
Τυχαία Θέματα