«Εβρεξε» τιμωρίες στην ΕΠΣΛ

03:11 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Κατά τη συνεδρίασή της, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λάρισας επέβαλε τις παρακάτω ποινές σε ομάδες, προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Ποινές σε ομάδες

- Στην ομάδα Αχιλλέας Φαρσάλων επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ (υπότροπη), γιατί οπαδοί της, στο 89΄ και στο τέλος του αγώνα Αχιλλέας – Δόξα Αργυροπουλίου της 25-2-2012, πέταξαν μπουκάλια νερού και ποτήρια με καφέδες προς διαιτητή και βοηθούς διαιτητών.

- Στην ομάδα Δωτιέας Αγιάς επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (υπότροπη), γιατί στα 89΄ και 90΄ του αγώνα Δωτιέας – Δήμος Πλατυκάμπου της 25-2-2012, οπαδοί της πετούσαν

προς τον βοηθό διαιτητή κροτίδες.

- Στην ομάδα Λαρισαϊκός επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ, γιατί στο 45΄ του αγώνα Λαρισαϊκός – Δόξα Βλαχογιαννίου, της 25-2-2012, οπαδοί της μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, εξύβρισαν, απείλησαν και προπηλάκισαν τον α΄ βοηθό και προκάλεσαν 5λεπτη διακοπή του αγώνα. Οπαδοί της ίδιας ομάδας, κατά την αποχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου πέταξαν μπουκάλια με νερό προς το διαιτητικό τρίο, χωρίς να τους πετύχουν. Στο 60΄ του αγώνα, και πάλι οπαδοί της γηπεδούχου, με συνεχή και έντονη εξύβριση του α΄ βοηθού, προκάλεσαν νέα διακοπή αγώνα με προσωρινή αποχώρηση των διαιτητών. Σύμφωνα με το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, στην ομάδα Λαρισαϊκός επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης για τη δημοσίευση στον τοπικό Τύπο δυσφημιστικών και δυσμενών κρίσεων σε βάρος της Διοργανώτριας και των οργάνων Διαιτησίας αυτής, με την υποχρέωση της ανάκλησής τους στο ίδιο μέσο. Σε περίπτωση μη ανάκλησης, το δ.σ. της εν λόγω ομάδας θα κληθεί εκ νέου σε απολογία ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής για την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών.

Ποινές σε εκπροσώπους ομάδων

Ο προπονητής της ομάδας Δωτιέας Αγιάς τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού αποβλήθηκε από τον διαιτητή στη διάρκεια του αγώνα Δωτιέας – Δήμος Πλατυκάμπου της 25-2-2012, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

Ποινές σε ποδοσφαιριστές

ΓΚΟΓΚΑΣ Θ., Δήμος Πλατυκάμπου, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΒΛΑΣΙΔΗΣ Ε., Δήμος Πλατυκάμπου, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΦΟΥΚΑΛΑΣ Χ., Προοδευτική Ανάβρας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ Π., Άρης Διλόφου Φαρσάλων, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΒΛΗΣΣΑΡΟΥΛΗΣ Γ., Λαρισαϊκός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Γ., Ίκαρος Νεάπολης, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ Α., Ίκαρος Νεάπολης, 2η κίτρινη και έργω – λόγω εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

*Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η π

Keywords
Τυχαία Θέματα