Χαμηλώνουν μισθούς οι Γιάνκις!

02:36 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Παραδοσιακά πλέον, οι Νιου Γιορκ Γιάνκις ξεπερνούν το όριο του salary cap και πληρώνουν το σχετικό πρόστιμο, αλλά αυτό ενδέχεται να αλλάξει.

Ο βοηθός γενικός διευθυντής των Νεοϋορκέζων, Hal Steinbrenner, δήλωσε σε αμερικανικά Μέσα ότι οι Γιάνκις δεν θα παραβιάζουν διαρκώς το salary cap. Αντίθετα, εντός των επόμενων ετών έχουν σκοπό να ενισχύσουν τα τμήματα υποδομών τους και να μειώσουν τους μισθούς τους στα 189 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, το οποίο αποτελεί το όριο του salary cap με βάση τη νέα

συλλογική σύμβαση εργασίας.

Ο στόχος είναι μέχρι το 2013 να χαμηλώσει στο παραπάνω χρηματικό σημείο τα έξοδά της η ομάδα του «Μεγάλου Μήλου». Για την ώρα, πάντως, οι μισθοί των Γιάνκις αγγίζουν τα 210 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πέρσι έφτασαν τα 212.7 και κατέβαλαν πρόστιμο 13.9 εκατομμύρια δολάρια στο MLB.

Την Παρασκευή (02/02) ο παραπάνω σύλλογος θα δώσει το πρώτο του φετινό ανεπίσημο φιλικό αγώνα. Η πανεπιστημιακή ομάδα της Φλόριντα θα αποτελέσει τον αντίπαλο των Γιάνκις, αφού η προετοιμασία διεξάγεται στη Τάμπα αυτές τις μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα