Εuro 2012: Μπέντο: «Δεν μπορεί ο Κριστιάνο να λύνει τα προβλήματα»!

Ο τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο, παραδέχθηκε πως δεν γίνεται οι Ίβηρες να τα περιμένουν όλα από τον αρχηγό τους, Κριστιάνο Ρονάλντο, στο Euro 2012.

Σχετικά με το που μπορεί να φτάσει η Πορτογαλία: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά και στη συνέχεια να σκεφτούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τον όμιλο της Πορτογαλίας: «Από το 2000 ποτέ δεν ήμασταν σε τόσο ισορροπημένο όμιλο με τόσο δυνατές ομάδες. Είναι τρεις

ομάδες, οι οποίοι έχουμε παίξει μαζί τους και έχουν κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Για την πρεμιέρα με την Γερμανία: «Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, επειδή θα καθορίσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης και τη μορφή που θα πάρει ο όμιλος. Παρόλα αυτά, δεν ξεχνάμε τις άλλες δύο ομάδες και το γεγονός ότι η Γερμανία δεν είναι η μοναδική ομάδα που θα καθορίσει τη θέση μας στον όμιλο».

Αναφορικά με τον αρχηγό της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο έχει πάντα κορυφαία απόδοση όταν είναι μαζί μας. Στην προκριματική φάση μας βοήθησε πολύ, αλλά χρειάζεται να σκεφτόμαστε το ίδιο: βάζουμε κάποιον ποδοσφαιριστή να επιλύσει όλα τα προβλήματα της ομάδας. Αυτό χρειάζεται να το κάνουμε ως ομάδα και υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που μπορούν να λύσουν ορισμένα προβλήματα, αφού εκείνος έχει ταλέντο και είναι δυναμικός. Επίσης, ο Κριστιάνο έχει την πίεση ότι θέλει να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για να μπορέσει να πάρει τη “Χρυσή Μπάλα”».

Τέλος, για τη σεζόν του Ρονάλντο: «Είχε μία φανταστική σεζόν, αφού ξεχώρισε με τα γκολ και την νοοτροπία του. Με την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και εκείνη του Euro, τότε έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τη “Χρυσή Μπάλα”».

Keywords
Τυχαία Θέματα