Έτοιμοι στην Προοδευτική

Απόλυτα ευχαριστημένος ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης από την προθυμία των παικτών του στις προπονήσεις, όπου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Έτοιμοι δηλώνουν όλοι στην Προοδευτική κι αναμένουν με αγωνία την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (23/11), ο οποίος ωστόσο ενδέχεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη (22/11). Ο κόουτς των «βυσσινί» δεν σκοπεύει να προγραμματίσει άλλο φιλικό για την ομάδα του, μιας και οι παίκτες του έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από την προετοιμασία. Πιθανότατα λοιπόν να δώσουν κάποια οικογενειακά

διπλά στις προπονήσεις. Επίσης , ν’ αναφέρουμε ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, παρά μόνο αυτό του Αλεξίου, που είναι στο στάδιο αποθεραπείας.

Τέλος, στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία για μεγαλύτερη κίνηση των εισιτήριων διαρκείας, η οποία μέχρι τώρα δεν είναι αυτή που επιθυμούν.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα