Ετοιμάζει… λίφτινγκ η Μίλαν!

Ούτε ένας ούτε αλλά… δέκα ποδοσφαιριστές της Μίλαν είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν από την ιταλική ομάδα το καλοκαίρι, όταν και τελειώνουν τα συμβόλαιά τους, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο!

Μια… άλλη Μίλαν αναμένεται να δούμε την περίοδο 2012-2013, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου αλλά και τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των «ροσονέρι» Αντριάνο Γκαλιάνι…

Και αυτό γιατί ο πρώτος γράφει πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, 10 παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ είναι

πολύ πιθανό να αποχωρήσουν από το «Σαν Σίρο» το καλοκαίρι, ενώ ο δεύτερος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει καμία συζήτηση με κανέναν ποδοσφαιριστή για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του ή όχι μέχρι και τις 13 Μαΐου!

Αλεσάντρο Νέστα, Φιλίπο Ιντσάγκι, Μάσιμο Αμπροζίνι, Μαρκ Φαν Μπόμελ, Κλάρενς Ζέεντορφ, Φλάβιο Ρομά, Μάριο Γέπες, Τζανλούκα Ζαμπρότα, Τζενάρο Γκατούζο, και Μαθιέ Φλαμινί, είναι οι… υποψήφιοι προς αποχώρηση, ειδικά με τους Ιντσάγκι και Ρομά να θεωρούνται ήδη… τελειωμένοι! Αντθέτως, Αμπροζίνι και Ζέεντορφ ίσως κερδίσουν νέα μονοετή συμβόλαια.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όπως όλα δείχνουν, η Μίλαν θα επιχειρήσει και θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη ανανέωση του ρόστερ της ενόψει της επόμενης χρονιάς, θέλοντας να μικρύνει τον ούτως ή άλλως μεγάλο μέσο όρο ηλικίας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα