Έτο: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

11:23 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Πίστη στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ δείχνει ο Έτο, ο οποίος τονίζει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης κρατάει την τύχη στα χέρια της, αναφορικά με την κατάληψη της πρώτης θέσης στα play offs.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», ο Έτο αναφέρθηκε αρχικά στην επιστροφή του, μετά τον τραυματισμό του: «Ο χρόνος πιέζει, καθώς έχουν μείνει μόνο τέσσερα παιχνίδια

για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Έχασα πολλά ματς και έμεινα καιρό εκτός γηπέδων, σχεδόν τρεις μήνες, οπότε μου είναι πιο δύσκολο να φτάσω ξανά στην καλή μου φόρμα, αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, διότι η ομάδα μάς χρειάζεται όλους για τις μάχες που έχουν μείνει».

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός εξέφρασε παράπονα και για το γκολ του Μήτρογλου, με το οποίο ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1: «Είναι άδικο διότι εμείς παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς και είναι σαν να μην μας σέβονται. Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο αυτό που συμβαίνει γιατί και πέρυσι θυμάμαι ότι με ένα γκολ οφσάιντ του Ζιλμπέρτο Σίλβα σε βάρος μας στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα χάσαμε με 1-0 και πήρε άλλος τη θέση για τα προκριματικά του Champions League.

Τέλος, ο Έτο εμφανίστηκε αποφασισμένος και αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πάρει την πρώτη θέση στα play offs: «Σίγουρα μας στεναχωρεί η απώλεια των βαθμών στο ματς με τον Ατρόμητο. Αλλά μας πεισμώνει κιόλας ο τρόπος με τον οποίο δεν μας άφησαν να κερδίσουμε.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε μόνο τη νίκη για να περάσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας των play offs και να συνεχίσουμε να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας για να βγούμε στα προκριματικά του Champions League. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο...»

Keywords
Τυχαία Θέματα