Εθνικός Βατερού-Γρεβενά Αεράτα 1-2

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου παρέμειναν τα Γρεβενά Αεράτα, καθώς επικράτησαν 2-1 του Εθνικού στο Βατερό.

Βέβαια, οι γηπεδούχοι έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Θεοδωρόπουλου του συνδέσμου Φλώρινας, ενώ αποβλήθηκε από τον πάγκο του Εθνικού, ο Γιάννης Γεωργιάδης.

Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ωστόσο δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα. Στο 52’ όμως ο Νίκος Ζηνόβιος με δικό του γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με 1-0. Στο 57’ όμως ο διαιτητής έδωσε

πέναλτι υπέρ της ομάδας των Γρεβενών, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του Εθνικού και ο Ίττης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1. Στο 79’ ο Καραγιάννης ολοκλήρωσε την ανατροπή για τα Αεράτα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος Σ., Τσούκρας, Ταουσιάνης (46’ Κυβρακίδης), Φωτιάδης, Αποστολίδης, Ζερβανταρίδης, Θεοδωρίδης (46’ Γρέβας), Μετηκάνος, Ζηνόβιος Ν., Νάννος, Τσαλίδης

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Νασιόπουλος, Λάλλος Θ., Ίττης, Παπακώστας (90΄’ ΚΟτενίδης), Ιωαννίδης,Καραγιάννης, Ντινόπουλος (58’ Μπαλοδήμος Σ.), Λάλλος Π. (90’ Δημόπουλος Θ.)

Keywords
Τυχαία Θέματα