Εσώκλειστος ο Αντριάνο και αιματηρή δίαιτα!

01:06 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Αποκλεισμένος στο ξενοδοχείο της Κορίνθιας για τουλάχιστον τρεις μέρες θα μείνει ο Αντριάνο προκειμένου να ακολουθήσει ειδική δίαιτα για να χάσει τα - πολλά - περιττά κιλά του.

Είδαν κι απόειδαν οι άνθρωποι της Κορίνθιανς με τον Βραζιλιάνο άλλοτε σούπερ σταρ και αφού κατάλαβαν ότι από μόνος του δεν βάζει μυαλό, αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία να πιάσει τόπο η επένδυσή τους.

Επειτα λοιπόν από ιδέα του γιατρού της ομάδας, ο Αντριάνο θα παραμείνει εσώκλειστος

στο ξενοδοχείο για τρεις ημέρες και εκτός από τις τριπλές προπονήσεις που θα κάνει, θα ακολουθήσει ειδική διατροφή που θα ετοιμαστεί ειδικά για την περίσταση. Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος (μόλις) επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις τον περασμένο Απρίλιο έπειτα από μακρά περίοδο αποχής λόγω της εγχείρισης στην οποία υποβλήθηκε στον Αχίλλειο. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να του δώσουμε τη δυνατότητα να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι γίνεται για το καλό του και γι αυτό δεν έδειξε να έχει αντίρρηση. Ελπίζω τα αποτελέσματα να μας δικαιώσουν», δήλωσε ο γιατρός της Κορίνθιανς.

Keywords
Τυχαία Θέματα