Κουρούπης: «Δεχόμαστε μεγάλη πίεση»

01:06 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

«Δεχόμαστε πολύ μεγάλη πίεση. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο λίμπερο του Φοίνικα.

Για τις αυξημένες απαιτήσεις, που πάντως η ίδια η ομάδα του δημιούργησε με την εξαιρετική της πορεία, αλλά πλέον προκαλούν μεγάλη πίεση στους παίκτες του Φοίνικα, μίλησε μετά την ήττα από τη Λαμία ο Βίκτωρ Κουρούπης:

«Δεχόμαστε πολύ μεγάλη πίεση. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν είμαστε σε θέση να κοντράρουμε Ηρακλή

και Ολυμπιακό. Ο στόχος ήταν αρχικά η 6άδα και κατ επέκταση η 4άδα, λογικά θα τον καταφέρουμε κι εμείς θα είμαστε χαρούμενοι».

Χαρούμενος ήταν ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος. «Ήταν ένα ματς για γερά και με πολλά νεύρα. Ήταν σημαντικό για μας να κερδίσουμε σε ένα τέτοιο ματς. Όπως φαίνεται κι από το σκορ στο 5ο σετ κρίθηκε στη λεπτομέρεια και χαίρομαι που είμαστε εμείς οι νικητές», είπε ο τεχνικός του Γυμναστικού με τον Δημήτρη Χατζηηλιάδη να συμπληρώνει: «Είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να πεις ότι έληξε... ισόπαλο. Ήταν πολύ μικρές οι διαφορές μας, αλλά σίγουρα εμάς μας βοήθησε ψυχολογικά η ανατροπή του πρώτου σετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα