Επτά γκολ για τους Τζετς

06:12 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ένα αμφίρροπο 2-0 μετατράπηκε σε 7-0 από τους καταιγιστικούς Ουίνιπεγκ Τζετς σε βάρος των Φλόριντα Πάνθερς στο τρίτο 20λεπτο.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο συλλόγων της Southeast ξεκίνησε με γρήγορα γκολ των Evander Kane και Jim Slater. Ωστόσο, οι «πάνθηρες» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων με όλες τους τις προσπάθειες να καταλήγουν στον «τέλειο» Ondrej Pavelec, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 33 αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ.

Στο πρώτα 4:34 της τρίτης περιόδου, οι Kyle Wellwood και Bryan

Little εκτόξευσαν το σκορ στο 4-0. Τότε μπήκε στο ματς ο Scott Clemmensen αντί του αρχικού τερματοφύλακα, Jose Theodore, αλλά δεν μπόρεσε να... κόψει τη φόρα των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, ο Nik Antropov και ο Kane, με το δεύτερο του γκολ, διαμόρφωσαν το 6-0 σε διάστημα... οκτώ δευτερολέπτων. Σαν να μην έφταναν αυτά για τους πρωτοπόρους της Southeast, ο Blake Wheeler σημείωσε το τελικό 7-0, 2:02 πριν την λήξη.

Ο Evander Kane είχε επίσης δύο ασίστ, οπότε άθροισε τέσσερις πόντους, ενώ δύο ασίστ κατέγραψε επίσης ο Mark Stuart. Πλέον οι Τζετς έχουν εβδομήντα βαθμούς έναντι των 72 των Πάνθερς. Παράλληλα, οι δύο πρώτες ομάδες της Southeast διατηρούν την όγδοη και τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL, αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα