Επίσκεψη αγάπης από τους «πράσινους» στην «Ελπίδα»

Το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Ελπίδα» επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12) οι παίκτες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μοιράσουν δώρα και χαρά στους μικρούς ασθενείς.

Ολοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» με εξαίρεση τους Λέτο, Σαριέγκι, Κουϊνσι και Πετρόπουλο έφτασαν στο νοσοκομείο στο πλαίσιο της καθιερωμένης πια επίσκεψης και έγιναν δεκτοί από την κ. Μαριάνα Βαρδινογιάννη.

Οι παίκτες αφίχθηκαν στο Νοσοκομείο με τα αυτοκίνητά τους με τον Γιώργο Καραγκούνη να φτάνει πρώτος απ’ όλους

και να έχει θερμή συνομιλία με την κ. Βαρδινογιάννη.

Η πρόεδρος του ιδρύματος «Ελπίδα» τους καλωσόρισε και τόνισε πως είναι μεγάλη χαρά και τιμή γι’ αυτήν που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στα παιδιά και υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Καραγκούνης είπε πως η τιμή ανήκει στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, προκειμένου να δώσουν στα παιδιά χαρά και ελπίδα.

Οι παίκτες παρέδωσαν διά χειρός του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Νίκου Χατζηνικολάου στην κ. Βαρδινογιάννη ένα αναμνηστικό, ενώ υπέγραψαν αυτόγραφα σε φανέλες της ομάδας.

Επισκέφτηκαν όλα τα δωμάτια των παιδιών και τους μοίρασαν δώρα, ενώ τις υπογεγραμμένες μπάλες και φανέλες οι άνθρωποι του νοσοκομείου τις τοποθέτησαν στους παιδότοπους που υπάρχουν στο νοσοκομείο για να παίζουν τα παιδιά και να χαίρονται.

Παράλληλα, όλοι οι παίκτες υπέγραψαν τη φανέλα ενός παιδιού που ζήτησε να έχει τα αυτόγραφά τους και του την παρέδωσαν. Στη συνέχεια, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ευχαρίστησαν το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και αποχώρησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα