Ασημάκη: «Μεγάλη τιμή»

Η φουνταριστή της Βουλιαγμένης αναφέρθηκε στην ανάδειξή της ως η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο για το έτος 2011 ενώ παράλληλα μίλησε για τους στόχους της Εθνικής αφού ακολουθεί ολυμπιακή χρονιά.

Στην ανάδειξή της ως κορυφαία πολίστρια στον κόσμο για το 2011, στην ψηφοφορία που διεξήγαγε η Παγκόσμια Ομοσπονδία υγρού στίβου, αναφέρθηκε η διεθνής φουνταριστός της Βουλιαγμένης, Αλεξάνδρα Ασημάκη με δηλώσεις της στο σάιτ της Ομοσπονδίας.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα

που μου δόθηκε αυτός ο τίτλος, όμως πιο πολύ χαίρομαι για την Εθνική ομάδα και για όλα τα κορίτσια, καθώς όλες μαζί προσπαθούμε και έχουμε καταφέρει να φτάσουμε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Οι στόχοι για τη συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολοι και πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καλώς εχόντων των πραγμάτων το προ-ολυμπιακό τουρνουά, με πολύ δυνατούς αντιπάλους και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Όσον αφορά τη Βουλιαγμένη που αγωνίζομαι, στόχοι μας είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να κάνουμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερη πορεία στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια της Αλεξάνδρας Ασημάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα