Επιπόλαια διαχείριση

22:11 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Χαίρετε κύριοι

Από το πουθενά πήρε βαθμό ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο. Ο Παναθηναϊκός φαινόταν παραδομένος, έπαιζε με μια αδόκιμη διάταξη, κατάφερε όμως να πάρει στο τέλος δύο καλές τελικές πάσες ο Τοτσέ από Κατσουράνη και Κλέιτον, τη δεύτερη την έκανε γκολ

και τουλάχιστον ισοφάρισε.

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο το δυσκόλεψε πολύ ο Φερέιρα. Στην εκπομπή το ίδιο βράδυ που ανακοίνωσε την απόφασή του να αποκλείσει τον Λέτο σχολιάσαμε το πόσο μεγάλο και αχρείαστο ρίσκο πήρε ο Πορτογάλος τεχνικός. Την Τρίτη στο Match Money έγραφα πως ότι και να γίνει στο Αγρίνιο, είναι δεδομένο πως ο Φερέιρα πήρε μια λανθασμένη απόφαση και ρισκάρει αναίτια πάρα πολλά. Ο σύλλογος έχει πολλά προβλήματα τα οποία κρύβονται λόγω της καλής εικόνας της ομάδας στο γήπεδο και από τους δύο λιγότερο χαμένους βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι σκληρό και το λάθος του Φερέιρα το έκανε ακόμα πιο φανερό ο τραυματισμό του Κουίνσι στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πλέον δεν είχε τη δυνατότητα να παρατάξει την ομάδα του με τη φιλοσοφία που έχει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Αποφάσισε να ξεκινήσει χωρίς στράικερ και να ενισχύσει το κέντρο χρησιμοποιώντας τον Κλέιτον μπροστά και τον Καραγκούνη πίσω του. Απώλειες είχε όμως και ο Παναιτώλικος. Και αν ζυγίσουμε και τα δύο μεγέθη είναι πολύ πιο σημαντικές. Αν θυμηθούμε τον αγώνα και δούμε τον τρόπο που έστησε την ομάδα του ο Τεννές συνειδητοποιούμαι πως μόνο με δύο τρόπους μπορούσε να βρει γκολ. Προσέξτε από την ομάδα του Αγρινίου έλειπαν οι Θεοδωρίδης, Χαριστέας στον άξονα έπαιζαν τρεις καθαροί κεντρικοί χαφ και στα δύο άκρα δεν υπήρχε διεισδυτικός παίκτης αλλά οι Καμαρά, Μπουμάλ που διακρίνονται για τη δύναμή τους και το τρέξιμό τους στο χώρο.

Ο Μουμίν έμενε πολύ χαμηλά και επιθετικά δεν υπήρχε, ο Μητρόπουλος έμοιαζε ευνουχισμένος επιθετικά από τον Τεννέ, ο Ρότσα έχει πάσα αλλά δεν έχει μέτρα με τη μπάλα και ο Καραμαλίκης μπορούσε να παίζει μόνο μπροστά από τα στόπερ του Παναθηναϊκού κοιτάζοντας τους συμπαίκτες του και δεν υπήρχε κίνδυνος να φύγει στην πλάτη των Μπουμσόνκ, Καντέ. Ο Παναιτωλικός πρέσαρε ψιλά μπορούσε να δυσκολεύει στην μεταφορά μπάλας τους παίκτες του Φερέιρα επιθετικά όμως ήταν προβλέψιμος. Γκολ μπορούσε να βρει με στημένο μιας και διαθέτει πολύ δυνατά και ψηλά παιδιά στην ενδεκάδα και με διαγώνια κίνηση στα πλάγια προς την καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού από τους Μπουμάλ, Καμαρά.

Το περίεργο είναι πως σκόραρε πολύ εύκολα και με τους δύο τρόπους. Στο γκολ που σωστά ακυρώθηκε του Εντζεγκουέλε είναι απίστευτη η μη αντίδραση της άμυνας του Παναθηναϊκού. Όταν ξαναδείτε τη φάση προσέξτε πως δεν κουνιέται κανείς και έμοιαζαν όλοι τόσο αφηρημένοι που ο διαιτητής κινήθηκε προς τη σέντρα επειδή δεν είδε τον επόπτη και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Δηλαδή ήταν όλοι τόσο έξω από τη φάση που ούτε ένας δεν αντιλήφθηκε πως στο ξεκίνημα υπάρχει οφσάιντ. Η φάση δε που ήρθε το γκολ, πάσα του Ρότσα και διαγώνιο τρέξιμο του Καμαρά που ξεκινά ψηλά από τον μπακ και μπήκε ανάμε

Keywords
Τυχαία Θέματα