Επέστρεψαν οι Ροτζέριο και Χουανίτο
16:02 6/2/2012
- Πηγή: OnSports
Οι δυο ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ξεπερνώντας τα προβλήματα, σε αντίθεση με τον Μπαρτολίνι.
Στον Αστέρα Τρίπολης έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης (08/02) με τον Λεβαδειακό. Ο Σάκης Τσιώλης είδε τους Ροτζέριο και Χουανίτο να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση και να υπολογίζονται για το ματς με τους Βοιωτούς, όπως και ο Πουλίδο που εξέτισε την ποινή του.
Εκτός μάχης παρέμεινε για μια ακόμα μέρα ο Μπαρτολίνι που ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και είναι κλινήρης. Η προετοιμασία των Αρκάδων για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση της Τρίτης (07/02) και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας.
Keywords
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις OnSports
- Τελευταία Νέα OnSports
- Επέστρεψαν οι Ροτζέριο και Χουανίτο
- Οι απολογίες στην ΕΠΣΑ
- Τα... μαγικά του Μπαλοτέλι! (video)
- Στόνερ: «Μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο»
- Με Vera Wang η Μπλερ
- Βάντερσον: «Διαθέτουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε»
- Πένθος στον Εργοτέλη
- Τρεις δικογραφίες «καίνε» τον ΠΑΟΚ!
- Ανελκά: «Δεν είχα επαφές με την Παρί»
- «Χειρόφρενο» σε ΟΣΕ και Προαστιακό
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά