«Ο Σισέ θα αποβάλλεται κάθε αγωνιστική»

15:41 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με την Γουλβς, ο Τζιμπρίλ Σισέ της Κ.Π.Ρ. δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Ρότζερ Τζόνσον με τον Γάλλο επιθετικό να σηκώνεται εξαγριωμένος από το έδαφος και να αρπάζει από τον λαιμό τον Τζόνσον με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ο αμυντικός της Γουλβς συμβούλευσε τον Σισέ να μην αντιδρά έτσι σε σκληρά μαρκαρίσματα γιατί, όπως υπογράμμισε, ο Γάλλος επιθετικός θα αποβάλλεται σε κάθε αγωνιστική.

Σε δηλώσεις του ο Ρότζερ Τζόνσον τόνισε: " Έμεινα έκπληκτος από την αντίδραση του Σισέ. Καταλαβαίνω πως έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς στο παρελθόν,

όμως το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι σκληρό. Αν αντιδρά έτσι σε κάθε δυνατό μαρκάρισμα, τότε θα αποβάλλεται κάθε αγωνιστική. Είδα το μαρκάρισμά μου σε βίντεο και πιστεύω πως δεν ήταν για κόκκινη κάρτα. Νόμισα πως θα κερδίσω την μπάλα, αλλά δεν πήγα αρκετά γρήγορα στη φάση. Ήθελα την μπάλα και όχι τα πόδια του Σισέ. Ποτέ δεν έχω σκοπό να τραυματίσω κάποιον παίκτη και δεν έχω αποβληθεί ποτέ για αντιαθλητικό μαρκάρισμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα