Εντυπωσιάζει η Περίσταση

Το απόλυτο στις εννέα πρώτες αγωνιστικές διατηρεί η ΑΕ Περίστασης που επικράτησε 4-0 του Ταύρου Ελάφου.

Στα 50 τέρματα στις πρώτες εννέα αγωνιστικές έφτασε η Περίσταση που επικράτησε άνετα με 4-0 της του Ταύρου Ελάφου και αποσπάστηκε στους έξι βαθμούς από την 2η θέση.

Εκεί βρίσκεται Δρυάνιστα που είχε εύκολο έργο απέναντι στην Αναγέννηση Σβορώνου και παραμένει στην 2η θέση. Η 25η Μαρτίου βρίσκεται έναν βαθμό χαμηλότερα που επικράτησε 4-1 του Καλλιθεακού.

Στο

2-2 κόλλησαν Όλυμπος Βροντούς και Πιερικός Κάτω Αγιάννη και έχασαν έδαφος. Σημαντική νίκη πήρε η Ελπίδα Ανδρομάχης που επικράτησε 3-1 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και μπήκε στην πρώτη εξάδα.

Σημαντική νίκη που ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις πήρε η Αναγέννηση Σφενδάμης που επικράτησε 3-2 εκτός έδρας του Διγενή Αλωνιών. Από τις τελευταίες θέσεις ξέφυγε και ο Δίας Δίου μετά τη νίκη του με 2-1 απέναντι στον Πιερικό Ρυακίων.

Τέλος ο Ορφέας Φωτεινών ξέφυγε από το κάτω μέρος της βαθμολογίας μετά τη νίκη του με 4-0 απέναντι στην Δόξα Μοσχοχωρίου.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Β’ Πιερίας, πατώντας ΕΔΩ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα