«Αντίο» Ζώνα σε Θρασύβουλο

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, Παναγιώτης Ζώνας ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του και ο Θρασύβουλος βλέπει να αποδυναμώνεται το ρόστερ του.

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Παναγιώτης Ζώνας! Ο επί δύο χρόνια αρχηγός του Θρασύβουλου ζήτησε την περασμένη εβδομάδα να λύσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και όπως δήλωσε στο Onsports: «Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα. Εκτός αυτού οι φιλοδοξίες μου δεν συμβαδίζουν πλέον με τους στόχους της ομάδας».

Ο 27χρονος αμυντικός έκανε

το σχετικό αίτημα την περασμένη εβδομάδα και για τον λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ακόμα η διοίκηση δεν έχει απαντήσει στο αίτημά του, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά θα το κάνει αποδεκτό. Εξάλλου, ο Ζώνας έχει λαμβάνειν αρκετά χρήματα και σε περίπτωση που δεν λυθεί το συμβόλαιό του δεν αποκλείεται να καταθέσει προσφυγή.

Ο Ζώνας την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 29 παιχνίδια του Θρασύβουλου και σημείωσε 1 γκολ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2009-10 είχε 20 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα