Ενδεκάδα με... Τσάκα κατεβάζει η Ντόρα (video)

Μπορεί μέσα σε 14 μήνες το μόνο που έχει μείνει πλέον στη Ντόρα Μπακογιάννη για να της θυμίζει το «ένδοξο» πολιτικό της παρελθόν να είναι μερικές φωτογραφίες, ωστόσο όσοι παραβρέθηκαν εκείνη την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον πολυχώρο του Μπάντμιγκτον για την ίδρυση του κόμματος της, σίγουρα θα έχουν να θυμούνται πολλά.

Με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν με το ζόρι 2% στο κόμμα της «ψηλής»

και τους «συμμάχους» να εγκαταλείπουν το καράβι ο ένας μετά τον άλλο, οι στιγμές του ιδρυτικού συνεδρίου αποδεικνύονται συλλεκτικές για όσους ασχολούνται με τις μεγαλύτερες πολιτικές… αποτυχίες της σύγχρονης Ελλάδας. Ωστόσο ας μην είμαστε μίζεροι… Η Ντόρα ήξερε πριν από κάθε άλλον, αυτό που εμείς γνωρίσαμε σχεδόν ένα χρόνο μετά. Ήξερε τον άνθρωπο που έμελλε να αλλάξει την καθημερινότητα των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων αποδεικνύοντας στην πράξη πως η πολιτική της διορατικότητα δεν απέχει πολύ από τους κυνηγούς κωμικών ταλέντων του Xόλυγουντ.

Γι’ αυτό και στο ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας φρόντισε να καλέσει την αφρόκρεμα. Πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος, δραστήρια πολιτικά στελέχη βγαλμένα κατευθείαν από την πιο βαθιά ναφθαλίνη αλλά κυρίως άνθρωποι της αγοράς – managers – που μπορούν να κάνουν θαύματα στον επιχειρηματικό κόσμο… Είχε ένστικτο λοιπόν η ψηλή. Ήξερε ποιους να διαλέξει για να στηρίξουν το νέο της εγχείρημα. Γι’ αυτό λοιπόν και σήμερα λαμβάνει ποσοστά ανάλογα της προσωπικότητας των υποστηρικτών της… Τι… ήταν και ο Βλάσης εκεί;

Διαβάστε περισσότερα στο Prionokordela.gr για το θέμα: «Η Ντόρα κάνει πάντα τις σωστές επιλογές»

Keywords
Τυχαία Θέματα