Χατ τρικ ο Kovalchuk στην... εκδίκηση των Ντέβιλς

04:54 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Τρία γκολ σημείωσε ο Ilya Kovalchuk στο 5-1 των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς σε βάρος των Νιου Γιορκ Άιλαντερς.

Στο 8:09 της τρίτης περιόδου, ο 28χρονος Ρώσος συμπλήρωσε το χατ τρικ του με δυνατό σουτ. Μάλιστα η ασίστ ήταν του Zach Parise, ο οποίος «έγραψε» δύο στον αγώνα και 400 πόντους στην καριέρα του στο NHL. Όλα αυτά με τους Ντέβιλς να προέρχονται από ήττα με 1-0 από τους Άιλαντερς την προηγούμενη Κυριακή (04/03).

O

Kovalchuk άθροισε 28 γκολ φέτος και έξι στα τρία τελευταία του παιχνίδια. Οι άλλοι σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Patrik Elias και David Clarkson, οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά στην μετατροπή του 2-1 σε 5-1 στο τρίτο 20λεπτο.

Προγενέστερα, στο τέλος της δεύτερης περιόδου, ο Andrew MacDonald είχε μειώσει σε 2-1 με τυχερό γκολ, το οποίο δεν άλλαξε ιδιαίτερα τη ροή της αναμέτρησης. Άλλωστε, οι αμυντικοί των νησιωτών δεν προστάτευσαν, όσο έπρεπε, τον τερματοφύλακά τους, Evgeni Nabokov.

Με τον Martin Brodeur να καταγράφει 29 αποκρούσεις, οι «διάβολοι» έφτασαν στους 81 βαθμούς και παρέμειναν στην έκτη θέση της ανατολικής περιφέρειας της λίγκας. Από την άλλη, οι Νεοϋορκέζοι έμειναν στους 65 βαθμούς, επτά μακριά από την προνομιούχα οκτάδα του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα