Με προβλήματα απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ηρακλής

Με πολλά προβλήματα μπαίνει στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή ο Ηρακλής, που υποδέχεται τον συμπολίτη ΠΑΟΚ.

Η τελευταία 10ετία στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ έχει κυλήσει… αναίμακτα για τους «κυανόλευκους», που όμως, υποδεχόμενοι το βράδυ του Σαββάτου

(3/12, 20.00) τον «δικέφαλο», αντιμετωπίζουν ουκ ολίγα προβλήματα.
Εκτός αγώνα είναι οι τραυματίες Προύσαλης και Μεντένις, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Χριστοφιδέλης, αλλά κι ο Κορζενιέβικς που ταλαιπωρείται από ίωση.

«Για μας και λόγω της διακοπής και λόγω των τραυματισμών μιλάμε για μία επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, απέναντι σε μία ομάδα που όλο αυτό το διάστημα ήταν πλήρης και δούλεψε στις προπονήσεις. Έχουμε την εμπειρία από το τουρνουά του Επίκουρου όπου αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο Σωτήτης Δρίκος.

Στον αντίποδα ο Γιάννης Μέλκας πέραν του Ρομέρο, ο οποίος θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής μετά την 15η Δεκεμβρίου, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.
«Ο Ηρακλής σίγουρα έχει μια σημαντική απώλεια κι αναφέρομαι στον Προύσαλη, με τη λογική ότι είναι ένας τελείως διαφορετικός πασαδόρος από τον εξίσου έμπειρο Μποζίδη. Δεν έχουμε εικόνα του Ηρακλή με τον Μποζίδη κι αυτό είναι ένα πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον έχουμε δουλέψει στο διάστημα της διακοπής και είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούμε καλύτεροι από ότι πριν».

Keywords
Τυχαία Θέματα